Andreea Bălan, dezvăluiri emoționante despre experiența America Express: „M-a schimbat pentru totdeauna”

Andreea Bălan a transmis un mesaj emoționant despre experiența ei în „America Express”, după încheierea filmărilor.

Andreea Bălan, dezvăluiri emoționante despre experiența America Express: „M-a schimbat pentru totdeauna”

Filmările show-ului America Express de la Antena 1 s-au încheiat, iar echipele s-au întors acasă după o experiență de neuitat. Una dintre concurentele acestui sezon, Andreea Bălan, a transmis un mesaj despre parcursul ei în emisiune și cum a schimbat-o experiența pe care a trăit-o.

Artista a acceptat cu toată încrederea marea provocare, și alături de buna ei prietenă, Andreea Antonescu, vedeta a pornit în aventura vieții sale. Cele două au plecat, împreună cu celelalte echipe, pe „Drumul Aurului”, unde au trăit experiențe unice și s-au confruntat cu situații neprevăzute. În ciuda dificultății competiției și a dorului de casă, cântăreața a transmis cât de mult a însemnat experiența în America Latină pentru ea.

Andreea Bălan, mesaj emoționant despre experiența „America Express”

Recent întoarsă acasă, la cele două fiice ale sale care au așteptat-o cu nerăbdare, Andreea Bălan a vorbit deschis despre experiența „America Express” și a făcut câteva dezvăluiri emoționante într-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram.

„Din America Latina m-am întors cu un rucsac plin de amintiri superbe! Sunt mai bogată sufletește, mai umilă și mai ales am sufletul plin de recunoștință pentru tot ceea ce am, pentru familia mea, pentru toți oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc. Această experiență m-a schimbat pentru totdeauna!”, a transmis Andreea Bălan pe Instagram.

Artista și Andreea Antonescu s-au întors acasă

La începutul lunii iunie, cele două artiste au fost surprinse în prima fotografie din „America Express”, când deja au pornit entuziasmate pe „Drumul Aurului.” Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost fotografiate în timpul concursului, într-o piață unde au avut de îndeplinit sarcini pentru misiune. Echipate corespunzător și cu zâmbetul pe buze, cântărețele s-au confruntat cu primele dificultăți din America Express. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au acceptat provocarea pentru a-și pune la încercare rezistența și a-și întrece limitele.

Citește și:
Alina Pușcaș, dezvăluiri inedite despre relația cu soțul ei. Cei doi au așteptat cinci ani să se căsătorească

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people