Andreea Bălan a împlinit 38 de ani. Fiicele artistei i-au transmis un mesaj emoționant: „Să te întorci câștigătoare”

Andreea Bălan își sărbătorește ziua de naștere, iar fiicele ei i-au transmis un mesaj special.

Andreea Bălan a împlinit 38 de ani. Fiicele artistei i-au transmis un mesaj emoționant: „Să te întorci câștigătoare”

Andreea Bălan a împlinit pe 23 iunie vârsta de 38 de ani. Cântăreața a petrecut alături de colegii săi departe de casă. Vedeta este plecată la filmările pentruAmerica Express, unde face echipă cu buna ei prietenă, Andreea Antonescu. Cu toate acestea, gândurile celor de acasă i-au fost transmise artistei.

Andreea Bălan își sărbătorește ziua de naștere în „America Express'

Artista este una dintre concurentele noului sezon „Asia Express” care devine de această dată show-ul „America Express.” Andreea Bălan a intrat în competiție împreună cu colega sa de trupă, Andreea Antonescu, iar împreună speră să se întoarcă acasă învingătoare. Aceeași speranță o au șifiiceleAndreei Bălan, care i-au transmis mamei lor un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere.

Deși este departe de casă și de cei dragi, toate gândurile bune au mers către prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva”, care își sărbătorește ziua de naștere într-un mod unic. Ella și Clara s-au fotografiat lângă un tort decorat și au transmis că își doresc ca mama lor să se întoarcă acasă câștigătoare.

„La mulți ani, mami! ♥️ Îți dorim să fii sănătoasă, frumoasă și să te întorci cu bine! Ne este foarte dor de tine și ne dorim să te întorci câștigătoare! Semnat Ella și Clara 💜”, se arată în mesajul transmis de fetițele Andreei Bălan pe rețelele de socializare.

Fiicele artistei i-au pregătit o surpriză

Tortul ales de cele două fiice alevedeteieste făcut special pentru mama lor. În mijlocul acestuia este o figurină care o reprezintă pe artistă, îmbrăcată într-o ținută sport și cu rucscul din „America Express” pe care scrie „Andreea.” De asemenea, într-una dintre imagini, Ella și Clara îi oferă un pupic figurinei, semn că acesta este dedicat mamei lor.

Pe lângă familia care i-a transmis mesaje speciale de ziua ei de naștere, fanii i-au urat Andreei Bălan cele mai frumoase gânduri în secțiunea de comentarii. Ba mai mult, aceștia au transmis cât de mult o susțin în competiție și abia așteaptă să o vadă pe micile ecrane.

Citește și:
Lili Sandu și Silviu Țolu, dezvăluiri despre nuntă. Cei doi au păreri diferite: „Mai am de negociat cu el'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people