Andreea Bălan, absentă într-un moment important din viața fiicei sale, Ella. Ce meserie vrea să urmeze fetița în viitor

Andreea Bălan a lipsit de la un eveniment important pentru fiica sa, Ella, fiind la filmări pentru America Express.

Andreea Bălan, absentă într-un moment important din viața fiicei sale, Ella. Ce meserie vrea să urmeze fetița în viitor

Andreea Bălan se află în America Express, unde face echipă alături de buna ei prietenă, Andreea Antonescu. Cele două dau tot ce pot în competiție pentru a ajunge în marea finală și speră să parcurgă cu succes cât mai multe etape. Deși se bucură de experiențe unice în show, artistei îi lipsesc momentele petrecute în familie, acasă.Artistaa fost absentă de la un eveniment important din viața fiicei sale, Ella, fiind la filmări departe de casă.

Andreea Bălan a lipsit de la un eveniment important pentru fiica ei

FetițeleAndreei Bălan au rămas în grija bunicii lor. Ella a terminat grădinița, iar alături de ea au fost bunica și sora ei. Din păcate, cântăreața nu a putut fi prezentă la eveniment din cauza filmărilor, însă cu siguranță gândul i-a fost acasă și la fiicele ei. Ella a pozat mândră cu diploma în brațe, având o tocă de absolvire pe cap, dar și o păpușă roz în mână.

Ella seamănă foarte mult cu mama ei și deja știe ce meserie vrea să urmeze pe viitor. Ea moștenește de la cântăreață pasiunea pentru muzică și i-a spus educatoarei sale că își dorește să devină artistă, exact ca mama ei. Ba mai mult, pe diploma ei scria „solist vocal”, dovada că Ella vrea să îi calce pe urme mamei sale.

„Ella a avut astăzi serbarea la grădiniță. A fost un moment emoționant. Când a întrebat-o doamna educatoare ce vrea să devină când o să fie mare, Ella a spus: „Cântăreață, la fel ca mami”. Mami este în Asia Express dar cu siguranță este cu gândul la Ella și Clara”, se arată în mesajul de pe pagina de Instagram a Andreei Bălan.

Vedeta, într-o experiență unică la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au plecat împreună laAmerica Express.Cele două artiste au început deja misiunile și se confruntă cu provocările zilnice de pe traseu. Cum cele două se înțeleg de minune și sunt prietene de ani buni, au decis să formeze o echipă și în show-ul de la Antena 1 și să treacă împreună prin această experiență.

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Citește și:
Ramona Bădescu, dezvăluiri despre cum s-a schimbat relația cu partenerul ei, după ce au devenit părinți

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people