Aaron Rodgers și logodnica lui, Shailene Woodley, s-au despărțit

Aaron Rodgers și Shailene Woodley s-au despărțit. Cei doi au pus capăt relației lor, la aproximativ un an de când s-au logodit.

Aaron Rodgers și logodnica lui, Shailene Woodley, s-au despărțit

Aaron Rodgers și Shailene Woodley s-au despărțit. Jucătorul de fotbal american al echipei Green Bay Packers anunțase în luna februarie a anului 2021, în timpul ceremoniei de premiere organizată de National Football League, că s-a logodit. O sursă apropiată jucătorului de fotbal american a confirmat că el și actrița au pus capăt relației lor.

Aaron Rodgers și Shailene Woodley s-au despărțit

„A fost o despărțire pe cale amiabilă, pur și simplu nu a funcționat. Sunt oameni foarte diferiți, cu cariere încărcate și au existat obstacole pe care nu le-au putut depăși. Vor rămâne prieteni, nu există rea voință și nici dramă. Pur și simplu nu a funcționat”, a spus sursa pentru People.

Apropiații actriței Shailene Woodley nu au comentat vestea despărțirii. De asemenea, nici alte surse apropiate de Rodgers nu au oferit mai multe detalii. Publicația InTouch a fost prima care a raportat informația că cei doi s-au despărțit.

La sfârșitul lunii februarie a anului 2021, Shailene Woodley și-a confirmat logodna în timpul unei apariții la The Tonight Show cu Jimmy Fallon. Actrița a spus că nu s-ar fi gândit că va fi cu cineva „care aruncă mingi pentru a-și câștiga existența.”

Anul trecut, la sfârșitul lunii martie, au fost văzuți pentru prima dată de când a apărut vestea logodnei lor. Aceștia au mers la o cină cu prietenii în Arkansas. La scurt timp după, Rodgers și Woodley au fost văzuți împreună la Walt Disney World.

Rodgers s-a despărțit în luna iulie a anului 2020 de Danica Patrick, alături de care a format un cuplu timp de doi ani de zile. Pe lista cuceririlor lui Rodgers s-a mai aflat și actrița Olivia Munn. Relația celor doi a durat timp de trei ani, din 2014 și până în 2017.

În ceea ce o privește pe Shailene Woodley, aceasta a avut o relație cu jucătorul de rugby Ben Volavola.

Citește:
Ce legătură surprinzătoare există între Anna Sorokin și Julia Fox?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people