Sora lui Sharon Stone, internată de urgență în spital din cauza COVID-19

Sharon Stone a postat câteva fotografii cu sora ei, care a fost diagnosticată deja și cu boala Lupus.

Sora lui Sharon Stone, internată de urgență în spital din cauza COVID-19

Sora mai mică a lui Sharon Stone, Kelly, a fost internată de urgență în spital după ce s-ar fi infectat cu virusul COVID-19. Ea suferea deja și de boala Lupus, după cum reiese din postarea surorii sale.

Actrița în vârstă de 62 de ani le-a împărtășit fanilor fotografii din camera de spital a lui Kelly, într-o postare pe contul său de Instagram de sâmbăta trecută. „Sora mea, Kelly, care avea deja Lupus, a luat și COVID-19”, a spus ea în descriere. „Aceasta e camera ei de spital. Unul dintre voi, cei care nu purtați mască, i-a făcut asta”.

„Sistemul ei imunitar era deja la pământ. Nu s-a dus decât până la farmacie”, a continuat Sharon Stone, povestind cum a trebuit să aștepte 5 zile până la aflarea rezultatului și implorându-și urmăritorii să poarte mască, pentru ei și pentru cei dragi.

Kelly a scris și ea pe Instagram vineri, publicând și o poză mai veche cu soțul său, Bruce Singer: „Aceștia suntem noi. Pe 13 martie. Mergeam la colțișorul nostru de rai din Montana. Am crezut că virusul Covid nu ne va putea găsi. Fără cumpărături, fără petreceri, abia de am văzut un om. Acum luptăm pentru aer. Nu vreți Covid”.

Sharon Stone a mai postat și duminică un videoclip de aproape 4 minute cu titlul „VOTAȚI PENTRU A TRĂI”, descriind în detaliu situația critică în care statul Montana se află din cauza coronavirusului și a regulilor absurde în vederea combaterii lui:

„În Montana, unde locuiesc ei, nu poți să te testezi decât dacă ești simptomatic, iar apoi aștepți 5 zile până la rezultat. De asemenea, oamenii cu care au intrat în contact, precum mama mea care a suferit două atacuri de cord, a primit cinci stent-uri și un stimulator cardiac în ultimele 5 luni, nu a putut să se testeze fiindcă nu era simptomatică, deși se putea afla în preajma altor asimptomatici care să-i fi dat COVID”, spune ea.

„Asistentele din spital care îi îngrijesc nu se pot testa fiindcă nu au suficiente teste. Acele asistente își riscă viețile și nu se pot testa”, a continuat actrița, subliniind situația revoltătoare. Ea a mărturisit că atât bunica sa cât și nașa sa au murit de COVID-19, și a mers mai departe rugându-și fanii să voteze și, cel mai important, „să nu voteze cu un criminal”.

Kelly a postat și ea un videoclip duminică, tot din camera ei de spital. „Mă chinuie fiecare gură de aer fără oxigen”, a spus ea. „Vă rog, faceți asta pentru persoanele dragi. Cereți mai multe teste, mai multe măști. Cereți-le tuturor să poarte mască. Nu ați vrea niciodată să treceți prin asta. Vă promit”.

 

View this post on Instagram

 

Please listen with love

A post shared by kelly stone singer (@thekellystone) on

„Nu vreți să vă aflați aici incapabili să respirați”, a mai adăugat ea într-un story pe Instagram cu o altă fotografie din spital. Și ea a ținut să mulțumească celor din prima linie pentru lupta continuă și să îi îndemne pe cunoscuți să iasă la vot.

Citește și:
Sharon Stone și-a făcut o schimbare de look incredibilă

Text: Cristiana Daraban
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people