Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Ce a răspuns artistul, întrebat dacă o mai iubește

Smiley i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale, Gina Pistol, pe rețelele de socializare.

Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Ce a răspuns artistul, întrebat dacă o mai iubește

Smiley șiGina Pistolformează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc la fel ca în prima zi, iar împreună se bucură de fiecare moment pe care îl petrec alături de fiica lor,Josephine. Artistul și prezentatoarea TV și-au mărit familia în urmă cu un an, trăind acum cele mai frumoase clipe din viața lor.

Smiley i-a făcut o declarație de dragoste Ginei Pistol

Atât Gina Pistol, cât și Smiley, au o comunitate unită pe rețelele de socializare, iar fanii sunt tot timpul cu ochii pe ei. Prezentatoarea TV împărtășește des imagini de familie, dar și detalii inedite despre viața de mămă. De asemenea, nici momentele din cuplu nu sunt neglijate, spre bucuria internauților.

Nu puține au fost momentele când cei doi s-au fotografiați îmbrățișați sau și-au exprimat iubirea în fața tuturor. Ei bine, de această dată artistul i-a făcut o declarație emoționantăiubiteisale, iar momentul a fost imortalizat pe pagina lui de Instagram. Smiley și-a provocat fanii la o sesiune de întrebări și răspunsuri, însă și partenera lui a avut o curiozitate.

Gina Pistol l-a întrebat pe tatăl fiicei sale dacă o mai iubește, determinându-l astfel să își mărturisească dragostea în fața tuturor. Smiley a intrat imediat în joc, iar răspunsul lui i-a emoționat pe internauți.

„Mă mai iubești?”, este întrebarea Ginei Pistol, la care Smiley a oferit următorul răspuns: „De două ori mai mult.”

sursa: Instagram

Răspunsul oferit de Smiley se referă, cel mai probabil, la faptul că prezentatoarea TV i-a oferit un copil superb, iar acum o iubește și ca parteneră de cuplu, dar și ca mamă a fiicei sale. Cei doi și-au obișnuit deja fanii cu tachinările, dar și cu momentele tandre pe rețelele de socializare.

Citește și:
Motivul pentru care Alex Velea nu vrea să lupte în război pentru România: „Pentru ce am muri?'

Foto: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people