Gina Pistol, despre evenimentele din copilărie care au marcat-o. Cu ce probleme se confruntă prezentatoarea TV

Gina Pistol a povestit cu ce probleme se confruntă din copilărie și cum și-au pus amprenta asupra ei.

Gina Pistol, despre evenimentele din copilărie care au marcat-o. Cu ce probleme se confruntă prezentatoarea TV

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoarea TV din România, care a revenit recent pe micile ecrane. Vedeta își va relua rolul de la „Chefi la cuțite”, însă până atunci și-a obișnuit deja fanii cu activitatea constantă de pe rețelele de socializare.

Gina Pistol, despre problemele cu care se confruntă încă din copilărie

Astfel, Gina Pistol a făcut o serie de confesiuni pe contul său de Instagram, unde le-a spus fanilor cu ce probleme se confruntă în ultima perioada.Prezentatoarea TVține constant legătura cu fanii și le povestește cum merg lucrurile din ipostaza de mamă. În ultimele sale postări, partenera lui Smiley a precizat că nu poate să stea degeaba, cu toate că se simte epuizată din cauza muncii zilnice.

Se pare că problema Ginei se trage încă din copilărie.Vedetaa povestit cum de mică a fost obișnuită să aibă mereu ceva de făcut căci bunicul ei nu suporta să-și vadă nepoții cum stau degeaba. Cu toate că au trecut anii, obiceiul i-a rămas și acum, însă treburile casnice au devenit prea obositoare.

„Am o problemă. Eu nu pot să stau. Sunt disperată să le fac pe toate. Mă epuizez, mă plâng că mă epuizez. (…) Simt că mai am multe de făcut și am luat o pauză să mă plâng pe Instagram. Mai este careva care suferă de sindromul Sclava Isaura? Sincer, este epuizant să îți dai mereu de lucru. Eu mă simt mereu vinovată dacă stau. Asta pentru că bunciul meu nu suporta ca nepoții lui să stea și eu ca nu mă certe, îmi căutam mereu de lucru. (…) Și, uite-mă acum, 40 de ani mai târziu, fac același lucru.”, le-a povestit Gina Pistol fanilor.

sursa foto: Instagram

Vedeta se declară o femeie împlinită

Cu toate că nu este ușor să stea constant cu ochii pe copil, în timp ce își rezolvă celelalte sarcini, Gina Pistol se declară o femeie fericită și împlinită și nu ar schimba niciodată viața pe care o are. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a spus într-un interviu recent că se simte iubită de partenerul ei, iar fetița lor este cea mai mare bucurie pe care o puteau primi.

Micuța Josephine a împlinit recent un an, iar în urmă cu câteva zile, Smiley și Gina Pistol s-au bucurat de o vacanță de familie la Roma. Cei doi au postat peisaje de vis, iar fiica lor a părut să se bucure enorm de cele văzute.

Citește și:
Kylie Jenner a schimbat numele fiului său și a dezvăluit un video inedit din perioada sarcinii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people