Gina Pistol: „Îmi fac griji pentru copilul nostru”. Ce a dezvăluit cu îngrijorare vedeta

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în urmă cu aproape un an, iar de atunci viața lor s-a schimbat radical.

Gina Pistol: "Îmi fac griji pentru copilul nostru". Ce a dezvăluit cu îngrijorare vedeta

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în urmă cu aproape un an, iar de atunci viața lor s-a schimbat radical. Prezentatoarea Antena 1 este acum mămica unei fetițe adorabile, Josephine Ana Maria, și atât ea, cât și partenerul ei de cuplu petrec cât de mult timp pot alături de micuță.

Într-un interviu acordat recent Antena Stars, Gina Pistol a dezvăluit care este cea mai mare temere a ei cu privire la micuța Josephine.

„Îmi fac griji pentru copilul nostru de dinainte să se fi născut. Vorbeam cu Andrei (n.red. Smiley) despre copii, stăteam așa și ne gândeam pe ce lume aducem un copil. Pentru că lumea în care trăim, din păcate, nu mai este lumea pe care o știam eu.

Nu mai știu în ce interviu am fost întrebată care este cea mai mare teamă a mea și am spus: „Mi-e teamă să nu mă trezesc într-o zi și lumea pe care o știam eu să nu mai fie la fel”. Și uite că trăiesc teama”, a declarat Gina Pistol pentru Antena Stars.

Smiley a dezvăluit recent, în cadrul podcast-ului „Da Bravo! by Mihai Bobonete”, faptul că el și Gina Pistol deja au pregătit pentru Josephine un cadou de majorat. Artistul a povestit că înainte ca partenera lui să meargă la maternitate să nască, cei doi au făcut o înregistrare pe care i-o vor da fiicei lor atunci când va împlini 18 ani. Nu își făcuseră un plan cu privire la ceea ce vor spune, însă au fost copleșiți de emoții

„Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani. Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… și fix înainte cu jumătate de oră sau o oră, înainte să plecăm la maternitate, să o duc pe Gina să nască, am pus telefonul să vorbim. Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis: „Draga noastră Josephine”, și am început să plângem amândoi ca proștii.”

Smiley a spus că a primit un cadou asemănător din partea părinților lui, atunci când el a împlinit 18 ani. 

„Am reușit să spunem niște lucruri pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou de ziua mea o înregistrare cu mine la 3 ani. Așa că am zis să facem și noi la fel. Au fost foarte inspirați. Am zis că acum a avansat tehnologia, putem să facem o filmare pe care să o păstrăm”, a adăugat Smiley în podcast-ul moderat de Mihai Bobonete. 

Smiley și Gina Pistol au fost discreți până acum în ceea ce o privește pe Josephine. Cei doi continuă să protejeze intimitatea fiicei lor, căreia nu i-au arătat încă fața în imaginile pe care le postează deseori pe social media, acolo unde își țin la curent fanii cu diferite activități din viața personală și profesională. Prezentatoarea TV a decis în urmă cu ceva timp să le răspundă celor care întreabă care este motivul pentru care ea și partenerul ei nu dezvăluie imagini cu chipul fiicei lor.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus vedeta pe Instagram.

Gina Pistol a fost invitată acum câteva luni în podcast-ul găzduit de Speak, „La fileu”, ocazie cu care a vorbit despre rolul de mamă și provocările pe care le-a întâmpinat până acum când vine vorba de creșterea fiicei ei, Josephine. Vedeta a mărturisit că partenerul ei, Smiley, este extrem de implicat. La vremea respectivă, prezentatoarea spunea că decizia de a nu angaja o bonă s-a dovedit a fi destul de solicitantă pentru amândoi.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…) Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux.”

Citește și:
Adela Popescu, confesiuni despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Nopți în care nu am dormit și am plâns…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people