Simon Baker, actorul din serialul The Mentalist, divorțează după 29 de ani de căsătorie

Un divorț la care probabil nimeni nu se aștepta!

Simon Baker, actorul din serialul The Mentalist, divorțează după 29 de ani de căsătorie

Simon Baker, actorul din serialul The Mentalist, și soția lui, Rebecca Rigg, au decis să pună capăt căsătoriei lor de 29 de ani.

Mai mult decât atât, se pare că separarea celor doi a avut loc în luna aprilie a anului trecut, așa cum precizează surse citate de People.

„Rămânem prieteni apropiați și cei trei copii pe care îi avem vor fi întotdeauna cel mai important lucru din viețile noastre”, au declarat Simon Baker și Rebecca Rigg într-o declarație comună dată publicității după anunțul divorțului.

Simon Baker, în vârstă de 51 de ani, și Rebecca Rigg, în vârstă de 53 de ani, s-a cunoscut la începutul anilor 1990 atunci când au jucat împreună în serialul australian E Street. Ei au trei copii, Stella, 27 de ani, Claude, 22 de ani, și Harry, 19 ani.

Într-un interviu acordat anterior, în 2018, Simon Baker avea numai cuvinte de laudă la adresa soției sale și despre căsătoria lor. „Suntem o echipă. Cea mai mare parte a timpului, cam 99 la sută din timp, sunt cu adevărat prieteni foarte buni. Și cred că cel mai important lucru în relația noastră este că amândoi putem să fim noi înșine. Cred că asta este cel mai important în toate relațiile, nu-i așa?”

În 2015, atunci când filmările serialului The Mentalist s-au terminat, actorul de origine australiană s-a declarat încântat de faptul că acum poate să petreacă mai mult timp acasă, cu familia lui. „Este extraordinar că pot fi acasă mai mult timp. Mai mult decât orice, îmi doresc să îmi dedic timpul familiei mele”.

El a mai declarat atunci că cea mai mare bucurie a vieții sale o reprezintă copiii și că „adoră să îi vadă fericiți și cum cresc ca adulți care au o atitudine extraordinară față de viață”. La acel moment, actorul spunea despre soția lui că „este cea mai grozavă femeie pe care orice bărbat ar putea să o aibă alături”, iar „a mă căsători cu ea este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată”.

Citește și:
Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people