Și vedeta care s-a distrat cel mai bine la Premiile Oscar 2018 este… Jennifer Lawrence!

Jennifer Lawrence a avut parte de cea mai multă distracție aseară, la decernarea Premiilor Oscar!

Și vedeta care s-a distrat cel mai bine la Premiile Oscar 2018 este… Jennifer Lawrence!

Trebuie să recunoaștem că o admirăm pe Jennifer Lawrence: în foarte multe ocazii în care oricine altcineva s-ar fi simțit presat să arate și să se comporte cât mai bine, având în vedere cât de multe camere de luat vederi erau prezente, actrița (și ea câștigatoare a unui premiu Oscar în urmă cu câțiva ani) este expertă în a întoarce situația întotdeauna în favoarea ei.

Jennifer Lawrence este genul de persoană care nu își face griji cu privire la părerea celorlalți despre ea așa că sfârșește întotdeauna distrându-se de minune în (aproape) orice context social. La fel a fost și la Premiile Oscar de aseară.

Jen și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o superbă rochie aurie, cu textură metalică și toți ochii au fost ațintiți asupra ei. Odată ajunsă înăuntru, unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut a fost să își ia un pahar cu vin iar apoi a trecut printre (și peste) scaune, pentru a-și găsi locul în sala de teatru.

Jennifer a stat lângă prietena ei cea mai bună, Emma Stone, de care a și râs la un moment dat, atunci când prezentatorul, Jimmy Kimmel, a adus aminte de momentul jenant de anul trecut, când câștigătorul premiului Best Picture a fost anunțat greșit. Dacă nu mai ții minte exact ce s-a întâmplat, „La La Land', filmul în care a jucat Emma Stone, a fost anunțat drept marele câștigător al serii. Evident, toată distribuția s-a ridicat în picioare și de-abia când deja rosteau discursul de acceptare s-a lămurit faptul că „Moonlight' era de fapt câștigătorul de drept.


Jennifer Lawrence nu s-a putut abține și a râs puțin de prietena ei, Emma Stone, atunci când prezentatorul a spus că cei anunțați „sa nu se ridice imediat de pe scaune'. Moment tipic lui Jennifer!

Jen a urcat și ea pe scenă, mai târziu în seară, pentru a prezenta un moment alături de Jodie Foster.

Citeste si:
Cel mai prost îmbrăcate vedete la Oscar 2018

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people