Shakira a fost atacată de mistreți într-un parc din Spania, alături de fiul ei

Shakira a fost atacată de doi porci în timp ce se plimba printr-un parc din Barcelona alături de fiul ei, Milan, în vârstă de 8 ani. Ce a povestit cântăreața despre incident?

Shakira a fost atacată de mistreți într-un parc din Spania, alături de fiul ei

Shakira a fost atacată de doi porci mistreți într-un parc din Barcelona, Spania. Cântăreața a postat un material video pe Instagram în care povestește incidentul și își arată poșeta, care ar fi fost furată de porci și pe care a recuperat-o după ce ar fi confruntat animalele.

Porcii sălbatici au devenit o adevărată problemă pentru unele dintre orașele europene în ultimii ani, ajungând și în zone populate. Iar faptul că Shakira a fost atacată de doi dintre aceștia într-un parc public nu face decât să arate cât de deranjantă a devenit prezența animalelor sălbatice în astfel de zone.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cântăreața în vârstă de 44 de ani a povestit că se afla într-un parc din Barcelona, unde locuiește alături de familia ei, cu fiul său, Milan, de 8 ani. Acela a fost momentul în care Shakira a fost atacată de porcii care i-au și luat geanta în care artista își ținea obiectele, printre care telefonul mobil. „Uitați-vă la ce au făcut doi porci mistreți, care m-au atacat în parc, cu geanta mea. Îmi luaseră geanta și mergea către pădure, cu telefonul meu în ea. Au distrus tot.”, a spus aceasta, arătând geanta murdară și ruptă, și pe care a recuperat-o după ce a confruntat animalele. Mai târziu, aceasta i-a cerut și fiului ei să confirme întâmplarea.

Nu se știe care este parcul în care Shakira a fost atacată de porci, dar nici ea și nici fiul său nu au fost răniți de animale. În Barcelona, numai în anul 2016 Poliția a răspuns la 1.187 de apeluri care raportau prezența animalelor care ar fi atacat câini sau ar fi oprit traficul, anunța BBC. Aceeași sursă susține că în Europa există peste 10 milioane de mistreți, dintre care unii au ajuns în orașe, atrași de cantitățile de hrană ajunsă la gunoi. Și în Roma au fost raportate incidente având în centru porcii sălbatici.

Citește și:
Sofia Vergara, nud pe Instagram la 49 de ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video