Șerban Copoț și soția lui, Roxana, și-au botezat fetița. Imagini INEDITE de la eveniment

Șerban Copoț și soția lui, Roxana, și-au botezat fiica, iar prezentatorul TV a împărtășit imagini de la eveniment. Ce nume adorabil poartă micuța?

Șerban Copoț și soția lui, Roxana, și-au botezat fiica în secret. Cei doi au organizat un eveniment intim, iar prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit și câteva imagini.

Botezul fetiței lui Șerban Copoț a avut loc sâmbătă, 12 iunie. Prezentatorul TV a publicat pe contul lui de Instagram o serie de fotografii, alături de un mesaj în care vorbește cu emoție despre acest moment special din viața lui. „Sâmbătă a fost o zi mare în familia noastră pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfarşit, pandemia a luat o pauză şi am putut să ne vedem de viață. Deşi a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare şi curcubee”, a scris Șerban Copoț pe Instagram.

Șerban Copoț a ținut să le mulțumească și nașilor. „Este minunat atunci când prieteni dragi, @ramona.dumitrescu.rusu @dumitrescuteddy, se alătură familiei tale şi devin părinți spirituali pentru comoara noastră. Le mulțumim din suflet şi suntem deosebiți de încântați de faptul că Ada-Noelle are niste naşi aşa frumoşi şi deştepti.”

De asemenea, Șerban Copoț a făcut și primele declarații despre ceremonia de creștinare a fiicei sale. „Ceremonia a fost frumoasă, intensă, cu multe retrospecții pentru că e un moment important în viața noastră, în viața familiei, să o creștinăm și pe ea pentru că pandemia ne-a ținut departe de astfel de evenimente. Am mers la biserica din cartier, unde se află și duhovnicul nostru. E biserica la care mergem și de Înviere, și de Crăciun”, a declarat Șerban Copoț la Antena Stars.

Pe 18 noiembrie, Șerban Copoț a anunțat în mediul online că a devenit tată pentru a treia oară. Prezentatorul TV a publicat cu acea ocazie un mesaj special, în care mărturisea că este foarte mândru de soția lui. „Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasă şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbații ne dăm seama cât de puternice sunteți voi femeile şi această metamorfoză numită naştere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim şi nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA. Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că „Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului”, a scris Șerban Copoț alături de un video cu soția lui.

Șerban Copoț, fostul membru al trupei Animal X, și soția lui, Roxana, au aniversat recent 15 ani de relație și 6 ani de căsătorie. Cei doi mai au împreună doi băieți, pe Teddy și Alex.

Citește și:
Mesajul dur transmis de Lora după plecarea de la „Vorbește Lumea': „5 luni au fost suficiente'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people