Selena Gomez, reacție la un videoclip despre „cât de slabă” era când se întâlnea cu Justin Bieber

Selena Gomez a reacționat în urma unui videoclip postate pe TikTok ce arăta cât de "slabă" era artista în perioada în care se întâlnea cu Justin Bieber.

Selena Gomez, reacție la un videoclip despre "cât de slabă" era când se întâlnea cu Justin Bieber

Selena Gomez a reacționat în mod discret la un videoclip viral de pe TikTok care a subliniat că a fost „mereu slabă” în timp ce se întâlnea cu Justin Bieber. Postarea a prezentat un colaj de fotografii ale artistei de-a lungul relației sale cu Bieber, în anii 2010, fanii susținând că au descoperit „motivul” pentru care vedeta Disney arăta așa.

Videoclipul se încheia cu o captură de ecran a unui comentariu din 2014 de pe Instagram în care Gomez scria că era „prea normală” pentru Bieber, care „preferă” să se întâlnească cu „modele”. Vedeta din „Only Murders in the Building”, în vârstă de 30 de ani, a reacționat duminică în secțiunea de comentarii de pe TikTok cu un emoji cu o față tristă, ceea ce i-a determinat pe mulți utilizatori să se întrebe ce mesaj a încercat să transmită.

@donttellmymomma.fr He rathers models..My poor baby. #selenagomez ♬ daddy issues – EX7STENCE™

Selena Gomez, reacție la un videoclip de pe TikTok

Mai mulți fani i-au reproșat lui @donttellmymymomma.fr, care a postat videoclipul, că a criticat-o pe Gomez, în timp ce alții au sugerat că artista recunoștea că Bieber, 28 de ani, ar fi umilit-o cu privire la corpul ei când erau un cuplu.

„Ești foarte bolnav. Cum poți să nu vezi că îi faci rău celui despre care pretinzi că ești fan, continuând să faci videoclipuri ca acesta după mai bine de jumătate de deceniu”, a scris o persoană, în timp ce alta a spus: „poate că e supărată că voi aduceți mereu în discuție faptul că trupul ei s-a schimbat de-a lungul anilor. Are dreptul să reacționeze la propria ei viață. oricum e 🔥”

Selena Gomez s-a întâlnit cu Justin Bieber din 2010 până în 2018, fiind o relație cu împăcări și despărțiri. După separarea lor definitivă, cântărețul „s-a logodit în scurt timp cu Hailey Baldwin. Relația foarte mediatizată a lui Hailey cu Justin i-a determinat pe mulți fani să pună la îndoială cronologia, unii chiar acuzându-l că a înșelat-o pe Hailey în timp ce încă se întâlnea cu Gomez.

Citește și:
Andreea Antonescu, dezvăluiri despre nuntă. Artista va naște în scurt timp: „Vedem ce ne rezervă viața'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people