Selena Gomez, experiență inedită la Vatican

În decursul ultimei săptămâni petrecute în Italia, călătoria Selenei Gomez, alături de David Henrie, a luat o turnură neașteptată când o vizită la Vatican a fost anunțată.

Selena Gomez, experiență inedită la Vatican

Foștii colegi din distribuția serialului Disney – Wizards of Waverly Place, rămași buni prieteni după finalul acestuia, au avut prilejul de a-l întâlni pe Papa Francisc. Cei doi au fost însoțiți de soția lui David, Maria Cahill și de grupul lor de amici, printre care se alfa și Raquelle Stevens, prietenă foarte apropiată a Selenei.

Totul a fost aflat când Raquelle a început să documenteze evenimentul prin intermediul contului său de Instagram. Pe parcursul story-ului, aceasta relata că este o zi foarte specială', moment în care Selena adaugă Pope!'. Atât prin intermediul story-ului, cât și printr-o postare de pe pagina lui Raquelle, Selena a fost surprinsă purtând o pălărie și un văl adecvate pentru eveniment, în combinație cu o rochie neagră de dantelă.

Nici David nu s-a dat în lături de la a-și împărtăși experiența cu fanii săi, în descrierea unei poze ce ilustrează întâlnirea sa, acesta
mărturisind că a pregătit o cerere foarte importantă în italiană pentru ca Papa să se roage pentru mine și soția mea… O experiență atât de minunată astăzi'. La scurt timp după vizită, Henrie a revenit cu un update printr-un Instagram story ce a servit drept concluzie pentru toată excursia: cea mai tare călătorie cu cei mai tari oameni vreodată'.

Cu toate acestea, întâlnirile cu papa nu sunt exclusiviste, nefiind rezervate doar pentru vedetele pop și celebritățile Disney. O audiență papală este organizată în fiecare miercuri și, deși Gomez și Henrie au obținut bilete pentru a ajunge atât de aproape, evenimentul se desfășoară în public, în Piața San Pietro. Mai mult decât atât, potrivit site-ului Vaticanului, Papa Francisc a clarificat faptul că toată lumea este binevenită să participe (cu sau fără bilet)'.

Citește și:
Selena Gomez și Justin Theroux, noul cuplu de la Hollywood?

Text: Monica Andreea Olaru
Foto: Instagram (@selenagomez)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people