Selena Gomez și Justin Theroux, noul cuplu de la Hollywood?

Selena Gomez și Justin Theroux sunt prieteni buni de mult timp, însă surse apropiate spun că între cei doi s-a aprins o scânteie.

Selena Gomez și Justin Theroux, noul cuplu de la Hollywood?

Potrivit unei surse a revistei Life & Style, cei doi se cunoșteau deja prin managerul lor comun, însă după despărțirile prin care au trecut recent- Justin a divorțat de soția sa, Jennifer Aniston, iar Selena s-a despărțit din nou de Bieber – aceștia s-au apropiat mult.

https://www.instagram.com/p/BienkGIAIPB/?utm_source=ig_embed

Chiar dacă Selena are 25 de ani, iar Justin 46, sursa spune că între cei doi este o relație foarte strânsă. Fanii sunt de părere că această diferență este prea mare, și că o posibilă relație între cei doi se va termina urât.

Aceștia însă nu sunt singurii nemulțumiți de zvonuri. Jennifer Aniston, mai adaugă sursa, care este bună prietenă cu Selena și care știe de prietenia strânsă dintre cei doi, nu este nici ea prea fericită. Selena se referă la aceasta ca la un mentor' și și-a exprimat de multe ori admirația pentru talentul ei de actriță.

Selena și Justin au fost văzuți împreună la începutul lui mai, în New York City, unde s-au intanlit cu mai mulți prieteni comuni, printre care și Paul Rudd și soția sa, Julie Yaeger, Rooney Mara, și fotografa Petra Collins, despre care au apărut zvonuri că ar fi fost împreună cu Justin imediat ce acesta s-a despărțit de Jennifer. Zvonurile au fost totuși dezmințite, cei doi fiind simpli prieteni.

Din cauza diferenței majore de 25 de ani dintre cei doi, este destul de improbabil ca Selena și starul din serialul „The Leftlovers” să formeze un cuplu, însă în tumultoasa lume a Hollywoodului totul este posibil.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Jennifer Aniston și Justin Theroux au decis să se despartă

Text: Andreea Maria Teodorescu
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people