Românii au talent 2021 – tot ce trebuie să știi despre cel mai așteptat show TV al momentului

Ești pregătită pentru Românii au talent 2021? Unul dintre cele mai apreciate și urmărite show-uri revine în curând pe micile ecrane

Românii au talent 2021 – tot ce trebuie să știi despre cel mai așteptat show TV al momentului

Spectacol la dublu: Românii au talent 2021 va fi difuzat din 5 februarie la PRO TV, de două ori pe săptămână, aceasta fiind numai una dintre numeroasele surprize de care vom avea parte în acest sezon.

Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților de la Românii au talent 2021 vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel. În premieră, în acest an, ne vom bucura de cele mai tari talente de două ori pe săptămână: vinerea și lunea!

Cei patru jurați sunt deciși să le ofere cei trei de DA acelora care îi vor convinge că își merită locul în următoarea etapă, iar pentru cei care vor demonstra că imposibilul nu există au pregătit, din nou, câte două golden buzz-uri. Și în acest an, zece concurenți se vor califica direct în semifinalele Românii au talent 2021 în cazul în care Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu, Alexandra Dinu sau Pavel Bartoș și Smiley vor apăsa butonul care transformă visurile în realitate.

Românii au talent 2021: Ce spun jurații și prezentatorii

Despre noul sezon, Pavel Bartoș declară: „Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”.

Smiley a zis că „talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”.

Alexandra Dinu a vorbit despre primele sale impresii ca jurat în cadrul emisiunii Românii au talent 2021. „Mi-a plăcut foarte mult experiența Românii au talent, în această primă fază de preselecție. Au fost momente trăite cu maximă intensitate, ne-am bucurat, ne-am întristat, am trecut prin tot felul de emoții… Sincer, experiența a fost mult mai intensă decât mi-o imaginam și foarte frumoasă”, mărturisește Alexandra Dinu, citată de ProTV.

„Am cunoscut oameni care ne-au ridicat în picioare prin talentul lor, nativ, persoane care nu făcuseră nici măcar o oră de canto și cântau divin, alții care învățaseră să danseze singuri, urmărind tutoriale pe YouTube. Cel mai mult m-au impresionat cei care nici măcar nu erau conștienți de talentul și harul pe care îl au de la Dumnezeu”, a mai spus actrița.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton și-au extins familia. Cine este noul membru

Foto: PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people