Rihanna și Hassan Jameel s-au despărțit după 3 ani de relație

Conform mai multor surse, Rihanna și Hassan Jameel au decis să pună capăt relației lor.

Rihanna și Hassan Jameel s-au despărțit după 3 ani de relație

După o relație de trei ani, se pare că Rihanna și Hassan Jameel, un cunoscut om de afaceri în Arabia Saudită, s-au despărțit, această informație fiind confirmată de către o sursă pentru E! News. 

Relația lor a început în anul 2017, cei doi fiind surprinși de către paparazzi în timpul unei vacanțe în Spania. De-a lungul timpului, Rihanna a fost destul de discretă în ceea ce privește relația ei.

În iunie 2019 artista a vorbit deschis în cadrul unui interviu acordat actriței Sarah Paulson despre cum reușește să păstreze un echilibru între viața personală și carieră: „În ultimii ani am început să realizez că este nevoie să îți faci timp pentru tine pentru că sănătatea ta mintală depinde de acest lucru. Dacă nu ești fericită, nu vei fi fericită chiar dacă vei face lucrurile pe care adori să le faci. Nu mi-am dorit niciodată ca munca mea să mi se pară o îndatorire. Cariera este scopul meu și ar trebui să fie lucrul care mă face fericită.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Rihanna și Hassan Jameel păreau extrem de îndrăgostiți, mai cu seamă că ea a făcut câteva declarații și despre relația ei: „Am început o relație nouă și contează pentru mine. Mi-am zis că trebuie să îmi fac timp pentru asta. Așa cum am grijă de afacerile mele, așa trebuie să am grijă și de relație”, a declarat artista.

În august 2019, Rihanna a fost surprinsă luând cina alături de Hassan și familia ei în Santa Monica, semn că relația lor părea tot mai serioasă. Ba mai mult decât atât, întrebată dacă dorește să își întemeieze o familie, ea a spus că vrea să devină mamă „mai mult decât orice în viață.”

Citește și:
Rihanna, declarații despre perioada dificilă pe care a avut-o și echilibrul pe care și-l dorește în viața ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people