Rihanna, declarații despre perioada dificilă pe care a avut-o și echilibrul pe care și-l dorește în viața ei

Rihanna a mărturisit prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram faptul că a avut un an destul de dificil din punct de vedere emoțional.

Rihanna, declarații despre perioada dificilă pe care a avut-o și echilibrul pe care și-l dorește în viața ei

Rihanna este una dintre artistele care întotdeauna a vorbit sincer despre perioadele mai puțin fericite din viața ei, iar de această dată ea a dezvăluit faptul că anul pe care l-a avut nu a fost deloc unul ușor.

„Pentru familia mea, toți prietenii, colegii cărora trebuia să le răspund în ultimele luni, iertați-mă vă rog. Acest an a fost copleșitor pentru mine și lucrez la acel lucru care se numește echilibru”, a scris Rihanna pe Instagram. Pe lângă asta, la sfârșitul descrierii a scris „brb” („be right back„), semn că ea ar vrea să ia o pauză.

Recent, Rihanna a acordat un interviu revistei Vogue, în care a făcut mai multe mărturisiri, atât cu privire la relația pe care o are cu omul de afaceri Hassan Jameel, cât și referitor la dorința ei de a deveni mamă. „Sunt într-o relație exclusivă de ceva timp. Și funcționează foarte bine, așa că sunt fericită.” Întrebată dacă își dorește copii, ea a spus că „fără îndoială” vrea să aibă.

În urmă cu o lună, Rihanna a anunțat faptul că va lansa o carte autobiografică vizuală, în colaborare cu publisher-ul Phaidon. Cartea va cuprinde imagini cu ea care nu au fost făcute publice, chiar și din copilăria ei. Pe lângă asta, Rihanna va avea și un parteneriat cu LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy), una dintre cele mai mari companii care produce bunuri de lux, și nu numai. Ea va avea propria ei casă de modă, numită Fenty. Rihanna a înregistrat un real succes datorită lansării liniei sale de produse cosmetice, Fenty Beauty, dar și a brand-ului său de lenjerie intimă, Savage x Fenty.

Citește și:
Rihanna face dezvăluiri despre relația pe care o are cu Hassan Jameel

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people