Rihanna face dezvăluiri despre relația pe care o are cu Hassan Jameel

Rihanna a vorbit extrem de sincer în cadrul unui interviu despre relația pe care o are cu Hassan Jameel și cât de fericită este alături de el.

Rihanna face dezvăluiri despre relația pe care o are cu Hassan Jameel

Rihanna a oferit un interviu revistei Vogue și a făcut câteva declarații extrem de interesante despre relația pe care o are cu omul de afaceri Hassan Jameel.

Rihanna și Jameel au început să se întâlnească pentru prima dată în luna iunie 2017. Rihanna nu s-a ferit și a spus cât de fericită se simte alături de el. „Sunt într-o relație exclusivă de ceva timp. Și funcționează foarte bine, așa că sunt fericită.”

Când a fost întrebată dacă își dorește copii, ea a spus că „fără îndoială” vrea acest lucru. De-a lungul timpului, Rihanna a refuzat să discute despre viața ei sentimentală cu presa, astfel că acest interviu este unul în premieră.

În luna august, Rihanna și Hassan Jameel au fost surprinși în timp ce luau cina în Beverly Hills, iar alături de ei era și mama Rihannei. Nu a fost însă prima dată când Jameel i-a cunoscut mama. El a mai luat cina alături de Rihanna și familia ei în Santa Monica.

Cu ocazia altui interviu, atunci când a fost întrebată dacă este îndrăgostită, Rihanna a răspuns: „Da, desigur că sunt.” Ulterior, ea a dat mai multe detalii cu privire la acest subiect. „Sunt într-o nouă relație și acest lucru contează pentru mine. Este ca și cum trebuie să îmi fac timp pentru asta. Așa cum am grijă de afacerile mele, așa trebuie să fac și cu relația. Iau o pauză două zile, uneori și trei zile. În calendar, avem notat deja faimosul „P”, care înseamnă că sunt zile pe care le dedic vieții personale. Este un lucru nou.”

Citește și:
Rihanna lansează o carte autobiografică vizuală

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people