Richard Gere și soția lui, Alejandra Silva își petrec vacanța în Spania, alături de copii

Actorul Richard Gere și soția sa ar sta în casa familiei acesteia, din A Coruña.

Richard Gere și soția lui, Alejandra Silva își petrec vacanța în Spania, alături de copii

Richard Gere și soția sa, activista și publicista de origine spaniolă Alejandra Silva, se află din nou în Spania, de data aceasta alături de cei doi copii dar și de fiul mai mare al Alejandrei, chiar în orașul în care aceasta a copilărit, A Coruña.

Potrivit EFE, locuitorii micului oraș portuar susțin că l-ar fi văzut pe actorul de origine americană în repetate rânduri în împrejurimile casei familiei Silva, aflate chiar pe plaja Bastiagueiro, dar și că perechea ar fi mâncat la un cunoscut restaurant din zonă, The shelter, însoțiți chiar de mama Alejandrei.

Cuplul menține însă discreția, așa cum și-au obișnuit fanii dintotdeauna – potrivit unor surse ale publicației locale The voice of Galicia, Richard Gere ar fi refuzat politicos fotografiile cu locuitorii din Oleiros care l-au recunoscut zilele acestea.

Nu este prima dată când Gere și Silva au fost surprinși în Spania – în luna martie a acestui an, cuplul și-a arătat sprijinul pentru nava umanitară Open Arms, a cărei misiune este aceea de a salva persoanele care încearcă să ajungă pe țărmurile europene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere)

De când Richard Gere și Alejandra Silva formează un cuplu, cei doi s-au implicat în mai multe cauze umanitare. Actorul din Pretty Woman a urcat în 2019 la bordul navei Open Arms și și-a arătat solidaritatea față de 121 de migranți care au fost salvați de pe Marea Mediterană. Fundația RAIS este un proiect personal al Alejandrei, iar alături de Richard Gere ajută persoanele fără adăpost. Richard Gere a realizat și un film pe acest subiect, intitulat Invisibles (2014). După cum chiar ei recunosc, acțiunile caritabile i-au adus împreună.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere)

Richard Gere și Alejandra Silva s-au cunoscut într-o perioadă dificilă pentru ea, mai exact atunci când se afla în proces de divorț cu fostul soț, magnatul minier Robert Friedland. Gere și-a întâlnit viitoarea soție în 2014, în Italia, într-un hotel luxos de tip boutique de care se ocupa la vremea respectivă. Ulterior, în iunie 2015, relația lor a fost făcută publică.

Relația celor doi a fost oficializată în cadrul unei ceremonii civile ținute în Spania și la scurt timp după a urmat și o petrecere în New York, unde au fost prezenți prietenii și familia actorului la reședința sa. „Eram puțin pierdută, fără lumină, iar faptul că l-am întâlnit pe el mi-a dat sens vieții,” spunea Silva într-o declarație pentru publicația ¡Hola!. „Am găsit viața liniștită, fericită pe care am căutat-o întotdeauna,” a adăugat și Gere, la rândul său.

În vârstă de 71 de ani, actorul Richard Gere a mai fost căsătorit în trecut cu supermodelul Cindy Crawford dar și cu actrița Carey Lowell, cu cea din urmă având și un fiu pe nume Homer, acum în vârstă de 21 de ani. Alejandra Silva (38 de ani), are și ea un fiu de 8 ani, pe nume Albert, din căsătoria anterioară cu Robert Friedland.

În februarie 2019, Gere și Silva au devenit părinții primului lor copil, un băiețel pe nume Alexander, urmând ca în luna aprilie a anului trecut să aducă pe lume al doilea copil, tot un băiețel. În septembrie 2018, cei doi au primit și o binecuvântare specială de la Dalai Lama.

Citește și:
Bono, apariție RARĂ alături de soția lui. Cum arată Ali Hewson

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people