Richard Gere și Alejandra Silva, apariție inedită la un an după ce au devenit părinți pentru a doua oară

Actorul Richard Gere și soția sa, publicista și activista de origine spaniolă Alejandra Silva, au fost surprinși în Spania.

Richard Gere și Alejandra Silva, apariție inedită la un an după ce au devenit părinți pentru a doua oară

Richard Gere și soția sa, Alejandra Silva, care este o publicistă și activistă de origine spaniolă, au avut o apariție inedită, la aproape un an după ce au devenit părinți pentru a doua oară.

Richard Gere și Alejandra Silva au fost surprinși în Spania. Cuplul și-a arătat sprijinul pentru nava umanitară Open Arms, a cărei misiune este aceea de a salva persoanele care încearcă să ajungă pe țărmurile europene. „Îi sprijinim pe toți prietenii noștri de la @proactivaopenarms  @oscar.camps, pentru munca neîncetată pe care o fac zilnic”, a scris Alejandra Silva pe Instagram, alături de o fotografie cu soțul ei, Richard Gere, de la malul mării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alejandra Gere (@alejandragere)

De când Richard Gere și Alejandra Silva formează un cuplu, cei doi s-au implicat în mai multe cauze umanitare. Actorul din Pretty Woman a urcat în 2019 la bordul navei Open Arms și și-a arătat solidaritatea față de 121 de migranți care au fost salvați de pe Marea Mediterană. Fundația RAIS este un proiect personal al Alejandrei, iar alături de Richard Gere ajută persoanele fără adăpost. Richard Gere a realizat și un film pe acest subiect, intitulat Invisibles (2014).

Richard Gere și Alejandra Silva au devenit în februarie 2019 părinții primului lor copil, tot un băiețel. În septembrie 2018, cei doi au primit și o binecuvântare specială de la Dalai Lama.

Richard Gere și Alejandra Silva s-au cunoscut într-o perioadă dificilă pentru ea, mai exact atunci când se afla în proces de divorț cu fostul soț, magnatul minier Robert Friedland. Gere și-a întâlnit viitoarea soție în 2014, în Italia, într-un hotel luxos de tip boutique de care se ocupa la vremea respectivă. Ulterior, în iunie 2015, relația lor a fost făcută publică.

Relația celor doi a fost oficializată în cadrul unei ceremonii civile ținute în Spania și la scurt timp după a urmat și o petrecere în New York, unde au fost prezenți prietenii și familia actorului la reședința sa.

Actorul Richard Gere mai are un fiu, Homer, din căsătoria cu Carey Lowell, în timp ce Alejandra are și ea un fiu, Albert, din căsătoria anterioară cu magnatul minier Robert Friedland.

Citește și:
Primele detalii despre copilul actriței Emma Stone, care a venit pe lume în urmă cu câteva zile

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people