Regina Elisabeta a II-a, mesaj transmis prin intermediul tinutei sale?

Regina Elisabeta a II-a a rostit ieri discursul anual in deschiderea sesiunii parlamentare, insa cea care a atras cel mai mult atentia a fost tinuta sa.

Regina Elisabeta a II-a, mesaj transmis prin intermediul tinutei sale?

Regina Elisabeta a II-a a tinut ieri discursul anual in deschiderea sesiunii parlamentare, insa potrivit mesajelor aparute in social media, ea a transmis un mesaj important si prin intermediul tinutei sale.

Alaturi de ea in Parlament a venit Printul Charles, sotul acesteia, printul consort Philip, in varsta de 96 de ani, este spitalizat din cauza unei infectii.

De data aceasta, Regina Elisabeta a II-a nu a purtat mantia traditionala, aceasta fiind prea grea, iar coroana a stat pe o perna, langa ea. In schimb, Regina a ales sa poarte un costum albastru cu o palarie cu flori galbene, care, potrivit mesajelor din social media, transmite ca aceasta nu este de acord cu iesirea Marii Britanii din UE.

Citeste si:
Regina Elisabeta a II-a: cele mai stylish & pline de culoare tinute!

Comentariile aparute te vor amuza cu siguranta, iar daca Regina si-a dorit cu adevarat sa transmita acest lucru (aceasta nu are voie sa se implice in politica), atunci cu siguranta stapaneste arta subtilitatii.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people