Regina Elisabeta a II-a petrece Crăciunul la Castelul Windsor, pentru prima dată după mai bine de 30 de ani

Regina Elisabeta a II-a își va petrece anul acesta Crăciunul la Castelul Windsor, după mai bine de 30 de ani, iar acesta este deja decorat spectaculos.

Regina Elisabeta a II-a petrece Crăciunul la Castelul Windsor, pentru prima dată după mai bine de 30 de ani

Regina Elisabeta a II-a își petrece sărbătorile de iarnă, inclusiv Crăciunul, la Castelul Windsor.

Royal Collection Trust a publicat pe Instagram un video cu pomul de Crăciun din acest an, încă de când a fost tăiat, până când a fost amplasat în sala St. George Hall, acolo unde a fost găzduită și recepția de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Molidul norvegian de 20 de metri este împodobit cu o mulțime de lumini și ornamente spectaculoase.

În această săptămână a fost anunțat faptul că Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, și-a anulat călătoria pe care obișnuia să o facă la reședința din Sandringham. În schimb, ea și Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, vor rămâne la Castelul Windsor, acolo unde și-au petrecut o bună perioadă din izolare, încă din luna martie. 

„După ce au analizat toate sfaturile primite, Regina şi Ducele de Edinburgh au decis să petreacă în acest an Crăciunul în linişte la Windsor”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham. Este pentru prima dată din 1987, când Regina Elisabeta a II-a își petrece Crăciunul la Castelul Windsor.

La fel ca milioane de oameni din întreaga lume, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip nu au avut familiile aproape în această perioadă și nu au mai petrecut timp alături de strănepoții lor. După declararea carantinei din Marea Britanie și ca măsură suplimentară de protecție, Regina Elisabeta a II-a a rămas la reşedinţa sa de la Castelul Windsor și şi-a îndeplinit obligaţiile regale prin conferințe video sau la telefon.

Citește și:
Ce crede Prințul Harry că a cauzat pandemia de coronavirus?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people