Ce crede Prințul Harry că a cauzat pandemia de coronavirus?

Pandemia este o răzbunare a naturii, crede Prințul Harry, care a vorbit recent despre felul în care nu ar trebui să luăm de-a gata resursele pe care ni le oferă aceasta.

Ce crede Prințul Harry că a cauzat pandemia de coronavirus?

Ce crede Prințul Harry despre pandemia care a afectat întreaga lume? Fostul membru al Casei Regale a Marii Britanii a vorbit recent despre acest subiect într-un interviu pentru WaterBear, o platformă de streaming dedicată documentarelor de mediu. Acesta a descris, în cadrul interviului, pandemia ca pe o răzbunare a naturii, și și-a avertizat fanii să ia considerare faptul că un astfel de fenomen ar trebui să constituie un semnal de alarmă pentru noi toți.

„În cele din urmă, natura este sursa noastră de viață”, crede Prințul Harry, care a continuat: „Cineva mi-a spus, la debutul pandemiei, că este ca și cum Mama Natură ne-ar fi trimis pe toți în camerele noastre pentru comportamentul nostru, ca să avem timp să ne gândim bine la ce-am făcut.”, a declarat acesta celor doi reprezentanți ai rețelei, Ellen Windemuth și Sam Sataria.

În vârstă de 36 de ani, Prințul Harry este cunoscut pentru activismul său pentru mediu. În plus, a spus acesta despre pandemie: „cu siguranță mi-a amintit cât de interconectați suntem toți, nu doar ca oameni, ci prin intermediul naturii. Luăm atât de multe din natură și rareori dăm mult înapoi”, mai crede Prințul Harry.

Acesta și-a exprimat, în termeni poetici, dorința ca fiecare dintre noi să fie mai responsabil față de natură. „Fiecare strop de ploaie care cade din cer ușurează solul însetat”, a mai spus Prințul. „Cum ar fi dacă fiecare dintre noi ar fi un strop de ploaie, dacă fiecăruia dintre noi i-ar păsa?”.

Fostul membru al Casei Regale a vorbit și despre faptul că a fost reticent să aibă copii, din cauza dezastrului climatic. „Ce rost avea?”. Acesta a completat, însă. „În momentul în care devii tată, totul se schimbă pentru că începi să-ți dai seama ce rost are să aduci pe lume încă o persoană care, când va avea vârsta ta, va găsi pământul în flăcări.”

„Nu ne putem fura viitorul, nu pentru asta suntem aici”, crede Prințul Harry, după cum s-a exprimat în pledoaria sa pasionată pentru acțiune.

Citește și:
Rihanna și A$AP Rocky formează un cuplu

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people