Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit cu familia regală despre pierderea sarcinii înainte ca Meghan să dezvăluie asta

Meghan Markle a dezvăluit recent în cadrul unui eseu emoționant că a suferit o pierdere de sarcină în luna iulie a acestui an.

Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit cu familia regală despre pierderea sarcinii înainte ca Meghan să dezvăluie asta

Meghan Markle a dezvăluit într-o opinie emoționantă publicată în New York Times că a pierdut a pierdut a doua sarcină în luna iulie a acestui an. Meghan a descris ziua și momentul în care a simțit că i se întâmplă asta și, prin intermediul mărturisirii ei, a vrut să deschidă o discuție cu privire la femeile care trec prin asemenea momente dificile și au nevoie de sprijin.

Potrivit Entertainment Tonight, Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, au discutat cu familia regală despre acest moment greu din viața lor înainte ca opinia să fie publicată. Cei doi știau că își doresc să își împărtășească povestea în cele din urmă, la momentul potrivit. 

După publicarea mărturisirii emoționante făcute de Meghan Markle, mai multe surse apropiate au dezvăluit că familia regală britanică a fost profund întristată după dezvăluirea acestei vești.

Meghan Markle a povestit că în momentul în care îl strângea în brațe pe fiul ei, Archie, a simțit că pierde sarcina. „Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul copil născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, într-un pat de spital, strângeam mâna soțului meu. Amândoi plângeam, ne gândeam cum o să trecem peste asta. Multă vreme am încercat să fiu pozitivă, să nu dau de bănuit în public.”

„A pierde un copil înseamnă o pierdere inimaginabilă, pe care o trăiesc multe persoane, dar despre care nu vorbește mai nimeni. În durerea pierderii noastre, eu și soțul meu am descoperit că într-o cameră în care se află 100 de femei, 10-20 dintre ele au suferit la un moment dat o pierdere de sarcină. Dar în pofida faptului că această durere este extrem de comună, conversația rămâne tabu, învăluită în rușine nejustificată și care perpetuează un ciclu de doliu solitar”, a mai scris Meghan Markle pentru New York Times.

Citește și:
Giancarlo Giammetti, co-fondatorul casei de modă Valentino, a împărtășit două imagini rare cu Prințesa Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people