Regina Elisabeta a II-a a se va muta la Castelul Windsor pe fondul pandemiei de coronavirus

Regina Elisabeta a II-a a decis să se mute la Castelul Windsor ca măsură de protecție împotriva coronavirusului.

Regina Elisabeta a II-a a se va muta la Castelul Windsor pe fondul pandemiei de coronavirus

Regina Elisabeta a II-a a luat o măsură de protecție pe fondul pandemiei de coronavirus, astfel că aceasta se va muta de la Palatul Buckingham la Palatul Windsor, conform unui comunicat din partea familiei regale.

„Ca măsură de precauție și din motive care au în vedere circumstanțele actuale, se fac o serie de modificări în jurul programului Reginei. Ședințele care vor avea loc săptămâna aceasta la Palatul Buckingham se vor desfășura așa cum erau planificate. Acestea îl includ pe primul ministru, ofițerul comandant al Majestății Sale și Episcopul din Hereford. Publicul va fi informat în permanență, în conformitate cu recomandările corespunzătoare”, potrivit comunicatului oferit de familia regală.

Anunțul a fost confirmat și de Majestatea Sa, care se va muta la Castelul Windsor începând cu această săptămână, de joi mai exact, „cu o săptămână mai devreme” decât era prevăzut pentru vacanța de Paște și probabil „Regina va rămâne acolo pe toată perioada sărbătorilor.”

Până în acest moment, au fost anulate mai multe evenimente care implicau participarea Reginei Elisabeta a II-a, cum ar fi difuzarea anuală a slujbei de Joia Mare sau mai mai multe petreceri care ar fi trebuit să aibă loc în grădină în luna mai.

De asemenea, Meghan Markle și Prințul Harry s-au autoizolat în casa în care locuiesc în Canada, însă, potrivit unui prieten apropiat al lor citat de DailyMail.com, cei doi sunt îngrijorați cu privire la starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Charles, pe fondul pandemiei de coronavirus. Deși sunt autoizolați în casa lor din Vancouver Island, Meghan și Harry lucrează cu echipa lor de experți pentru a găsi cea mai bună cale prin care să îi ajute pe cei din jur în această perioadă, ei considerând că această pandemie este și o criză care afectează sănătatea mintală și vor să fie de ajutor.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry s-au autoizolat în casa lor din Canada și au stabilit reguli stricte pentru angajați

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people