Reacția Shakirei după ce Pique și-a recunoscut relația cu Clara Chia Marti

Reacția Shakirei după ce fostul său partener de viață, Gerard Pique, și-a recunoscut pe Instagram relația cu Clara Chia Marti, nu a întârziat să apară și a fost pe placul fanilor cântăreței.

Reacția Shakirei după ce Pique și-a recunoscut relația cu Clara Chia Marti

Reacția Shakirei după ce, zilele trecute, fostul său partener, fotbalistul Gerard Pique, și-a recunoscut pe Instagram relația cu studenta Clara Chia Marti, nu a întârziat să apară. Shakira și Pique, care au fost împreună vreme de 11 ani și care au doi copii, s-au separat anul trecut, după o perioadă în care presa a vuit de zvonuri conform cărora Pique ar avea o aventură cu o internă din echipa sa de PR, Clara Chia Marti. Separarea dintre cele două vedete a venit într-un moment dificil pentru cântăreață, aceasta fiind acuzată de autoritățile spaniole că nu a declarat faptul că locuiește în Spania, pentru a evita să plătească taxe în țară.

Deși Shakira și Pique au cerut presei să nu dezbată intens separarea lor, luni mai târziu reacția Shakirei la despărțire a șocat întreaga lume. Cântăreața de origine columbiană a făcut orice ce ar face orice artist în situația ei: și-a canalizat emoțiile în muzică. Shakira a lansat o piesă în care detaliază furia pe care a resimțit-o în urma faptului că a fost înșelată, și prin care îi transmite fostului său partener că nu s-a ridicat la înălțimea ei, motiv pentru care a ales să o trădeze cu o femeie care îi este egală. „Ai schimbat un Rolex pe un Casio și un Ferrari pe un Twingo”, spun, printre altele, versurile ironice ale Shakirei.

Vizibil lezat de piesa Shakirei și de recordurile pe care le-a bătut artista în termeni de popularitate a melodiei, Pique a încercat de-a lungul ultimelor săptămâni să dea un răspuns pe măsură. A anunțat inițial că brand-ul Casio le-a trimis, lui și colegilor săi, ceasuri, a mers la muncă cu un autovehicul Renault Twingo, s-a plâns de lipsa de respect a Shakirei, iar în cele din urmă a postat o imagine pe contul său de Instagram în care apare alături de actuala sa parteneră, Clara Chia Marti.

Reacția Shakirei, sau poate doar o postare pentru a-și promova single-ul, a apărut curând. Artista a postat un filmuleț care o înfățișează dansând pe propria piesă, în ceea ce pare a fi o sală de antrenament. Îmbrăcată într-un body cu decupaje și o pereche de pantaloni de antrenament, Shakira dansează și intonează versurile piesei, schimbând câteva dintre acestea în textul ce însoțește postarea. „Femeile nu mai plâng, femeile dansează merengue”, spune ea, referindu-se la deja clasicele versuri ale propriei piese, „femeile nu mai plâng, femeile încasează”.

Citește și:
Prinții Jacques și Gabriella de Monaco, apariție adorabilă la o sărbătoare publică

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people