Răzvan Simion și Dani Oțil, imagini de colecție cu partenerele lor: „Familie”

Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă matinalul de pe litoral în această perioadă, iar partenerele lor i-au însoțit în aceste zile.

Răzvan Simion și Dani Oțil, imagini de colecție cu partenerele lor: „Familie”

Matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a mutat în această perioadă la mare. Echipa transmite live de pe plaja din Olimp, unde îi încântă pe telespectatori cu subiecte fresh și atmosfera de pe litoral. Cu toate că sunt în interes de muncă, Răzvan Simion și Dani Oțil, cei doi prezentatori, sunt alături de partenerele lor de viață, care îi urmăresc din spatele camerelor.

Răzvan Simion și Dani Oțil, însoțiți la mare de partenerele lor

Dani Oțil si Răzvan Simion au ajuns la mare alături de Gabriela Prisăcariu și Daliana Răducan. Cei doi s-au mândrit cu partenerele lor pe rețelele de socializare și au postat o imagine de colecție împreună. După terminarea emisiunii, prezentatorii TV s-au fotografiat cu partenerele lor pe plajă, iar în dreptul postării, Răzvan Simion a scris „Familie.”

De asemenea, și Dani Oțil i-a ținut pe fanii din mediul online la curent. Prezentatorul TV a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram în care apare atât cu soția sa, Gabriela Prisăcariu, cât și cu băiețelul lor, Tiago. Deși dimineața muncește, după terminarea filmărilor, Dani s-a bucurat de timpul petrecut cu familia.

Nici Răzvan Simion nu este mai prejos. Acesta a venit la mare însoțit de partenera sa, Daliana Răducan. Prezentatorul TV apare într-o fotografie superbă alături de iubita lui, iar zâmbetul său larg este dovada că se bucură din plin de clipele împreună. Totodată, Florin Ristei este și el alături de logodnica sa, Naomi Hedman. Artistul a publicat o imagine alături de partenera lui, iar în spirit de glumă a scris: „Litoral ’94.”

Răzvan Simion, despre prietenia cu Dani Oțil

Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă împreună matinalul de la Antena 1 de mulți ani și se bucură de un succes tot mai mare odată cu trecerea timpului. Recent, Răzvan Simion a declarat că el și colegul lui se înțeleg foarte bine și nu au avut niciodată motive de ceartă.

„Uită-te puțin la el. Cine? Eu cu el? De ce să mă cert? Nu avem motive pentru care să ne certăm. Prieteniile se strică de la bani sau de la femei. N-avem bani să ne dăm împrumut, să ne dăm înapoi și nu avem aceleași gusturi la femei. Deci, nu ne-am certat niciodată. Show-ul? Amândoi avem show-ul. Eu sunt mai… știi cum zicea Mălăele: „Munca nu a omorât pe nimeni, da de ce să riscăm?”, a declarat Răzvan Simion pentru Cancan.ro.

Citește și:
Primele imagini cu Adela Popescu și Radu Vâlcan în Republica Dominicană, înaintea filmărilor pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Foto: Instagram

Vezi şi cât costă o călătorie cu Trenurile Soarelui!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people