Băiețelul lui Dani Oțil & Gabriela Prisăcariu a împlinit 10 luni. Ce au dezvăluit cei doi cu această ocazie

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au bucurat în weekend-ul care abia s-a încheiat de timp petrecut cu băiețelul lor, Luca Tiago, care a împlinit 10 luni.

Băiețelul lui Dani Oțil & Gabriela Prisăcariu a împlinit 10 luni. Ce au dezvăluit cei doi cu această ocazie

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, s-au bucurat în acest weekend de momente prețioase petrecute alături de băiețelul lor, Luca Tiago, care a împlinit 10 luni. Cu ocazia asta, prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 și modelul au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva cadre adorabile cu fiul lor. 

De când a venit pe lume băiețelul lor, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc unele dintre cele mai frumoase momente. Cei doi postează destul de des fotografii, dar și clipuri cu Luca Tiago, care reușesc să strângă o mulțime de aprecieri din partea fanilor. Recent, soția prezentatorului TV a împărtășit cu urmăritorii o imagine adorabilă cu partenerul ei și cu fiul lor. Modelul a precizat, cu ocazia asta, că Luca Tiago a împlinit 10 ani.

De asemenea, Gabriela Prisăcariu a mai postat și un video cu Luca Tiago în timp ce scoate limba la cameră. Acest clip a stârnit amuzamentul în rândul urmăritorilor de pe Instagram, iar soția lui Dani Oțil chiar a spus că nu ea l-a învățat pe fiul ei să facă asta. 

„Dacă face asta la grădi, nu eu l-am învățat”, a transmis Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au căsătorit în luna mai a anului 2021.

În emisiunea pe care Dani Oțil o prezintă la Antena 1, acesta a povestit o discuție pe care a avut-o cu soția lui.

„Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai? Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: „Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată”, iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (…). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția”, a declarat Dani Oțil în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani.”

Citește și:
Anunțul cu care Mădălina Ghenea și-a îngrijorat fanii. Ce a dezvăluit pe rețelele de socializare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people