Fiul lui Dani Oțil, apariție adorabilă în emisiunea tatălui său. Luca Tiago a fost în centrul atenției

Fiul lui Dani Oțil a avut o apariție adorabilă în emisiunea tatălui său

Fiul lui Dani Oțil, apariție adorabilă în emisiunea tatălui său. Luca Tiago a fost în centrul atenției

Luca Tiago, băiețelul cuplului Gabriela Prisăcariu & Dani Oțil, a fost prezent alături de mama lui în emisiunea de la Antena 1 pe care o prezintă tatăl lui.

Luca Tiago a venit pe platourile de filmare ale emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani împreună cu mama lui și a cucerit cu prezența sa atât pe cei aflați acolo, cât și telespectatorii. Cu toate acestea, tatăl lui nu a putut rata momentul și, în stilul caracteristic, a făcut o remarcă amuzantă despre fiul lui.

Dani Oțil a părut luat prin surprindere de apariția în emisiune a fiului lui, el discutând în acele momente cu chef Nicolai Tand despre rețete.

„Hai să nu mai lăsăm tot felul de intruși în platou”, a glumit Dani Oțil, făcând referire la apariția fiului său alături de Gabriela Prisăcariu.

Micuțul Luca Tiago a fost în centrul atenției, așa cum era de așteptat, iar Răzvan Simion nu a ezitat să meargă alături de Luca pentru a se juca.

„Dragii mei, dacă ați văzut noul Tom și Jerry, ați înțeles cu cine seamănă copilul. Nu cu mine, ci cu șoarecele. Are urechile șoarcelui. Nu știu cu cine seamănă, că eu am urechile astea impecabile. Asta e… măcar să fie deștept, că la frumusețe… Atât s-a putut. Dar cred că e deștept”, a mai spus, glumind, Dani Oțil.

Prezentatorul a vorbit despre viața de părinte

Viața de părinte nu este deloc ușoară, iar Dani Oțil nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume. Prezentatorul TV a declarat recent că viața lui s-a schimbat considerabil de când s-a căsătorit, iar venirea pe lume a fiului său reprezintă cea mai mare responsabilitate. Deși Luca Tiago are doar câteva luni, tatăl lui are mari planuri pentru el. Prezentatorul a precizat că își va susține copilul în toate activitățile și îl va încuraja să fie tot timpul cel mai bun în orice face.

Cum acesta este pasionat de curse și de motoare, Dani Oțil a spus că își va susține fiul dacă îi va urma pasiunea. Ba mai mult, prezentatorul TV a precizat că va merge la fiecare competiție a băiatului său pentru a-i fi alături.

Citește și:
Vlad Gherman și Oana Moșneagu vorbesc despre finalul serialului Adela: „Am început să ne întristăm'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people