Prințul William și Bradley Cooper au vorbit despre „A Star is Born” la Premiile BAFTA 2019

Prințul William și Bradley Cooper s-au întâlnit după gala Premiilor BAFTA 2019, unde au discutat despre prestațiile actorilor din „A Star is Born".

Prințul William și Bradley Cooper au vorbit despre „A Star is Born” la Premiile BAFTA 2019

Ducele de Cambridge este președintele Academiei Britanice de Film din anul 2010. După decernarea premiilor, William, alături de Kate Middleton, i-a felicitat pe câștigători și nominalizați, printre care s-au numărat actorii și regizorii din „Roma”, „Bohemian Rhapsody”, „The Favourite”, „A Star is Born” și mulți alții.

„Felicitări, ai realizat un film extraordinar. Nu știam că poți cânta”, i s-a adresat William lui Bradley Cooper, care, la rândul lui, i-a răspuns amuzat Ducelui „Nici eu nu știam”. Prințul William a lăudat prestația lui Lady Gaga, pe care a numit-o „minunată”. „Ai avut-o mereu în minte când te-ai decis să faci filmul?”, a întrebat William. „Este o poveste incredibilă”. „Nu de la început. Dar după ce am văzut-o cântând pe scenă, am știut.”

„A Star is Born” a câștigat premiul BAFTA pentru cea mai originală muzică. Între timp, Lady Gaga a fost prezentă la Premiile Grammy pentru a accepta trofeele. Lady Gaga și Prințul William au lucrat împreună pentru campania Heads Together, în care au tras un semnal de alarmă în privința problemelor de sănătate mintală. În discursul de acceptare al premiilor, Gaga a abordat și acest subiect.

„Aș vrea să spun că sunt foarte mândră să fac parte dintr-un film care abordează subiectul problemelor de sănătate mintală. Sunt foarte importante. Mulți artiști se confruntă cu ele. Și trebuie să avem grijă unul de celălalt. Deci dacă vedeți pe cineva că suferă, nu îl ignorați. Iar dacă voi suferiți, chiar dacă poate fi dificil, încercați să găsiți acel curaj din interior de a cere ajutor.”

Citește și:
Justin Theroux și-a felicitat fosta soție, Jennifer Aniston, de ziua ei cu o poză superbă

Foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people