Justin Theroux și-a felicitat fosta soție, Jennifer Aniston, de ziua ei cu o poză superbă

Justin Theroux demonstrează cum ar trebui să se comporte, de fapt, un fost soț!

Justin Theroux și-a felicitat fosta soție, Jennifer Aniston, de ziua ei cu o poză superbă

Justin Theroux se numără printre cei care au ținut să marcheze pe rețelele de socializare aniversarea zilei de naștere a lui Jennifer Aniston.

Actrița a împlinit ieri 50 de ani, iar fostul ei soț i-a făcut o frumoasă declarație pe contul său de Instagram, cuvintele fiind însoțite și de o fotografie sugestivă.

„La Multi Ani acestei femei înverșunate. Înverșunat de iubitoare. Înverșunat de binevoitoare… și înverșunat de amuzantă, ❤️ you B”, sunt cuvintele care însoțesc imaginea
pe care Justin a postat-o pe Instagram, fotografie în care actrița apare ținând în mâini niște coarne.

Gestul vine la câteva zile după ce Theroux nu a fost prezent la petrecerea aniversară pe care Aniston a organizat-o în weekend, el participând la un eveniment din cadrul New York Fashion Week. Se pare că cei doi au rămas prieteni după divorț, ei fiind văzuți împreună în repetate rânduri. Jennifer și Justin Theroux s-au despărțit la începutul lui 2018, după o căsnicie de doi ani.

Theroux nu este singurul dintre foștii iubiți ai lui Aniston care i-au sărbătorit aniversarea. Brad Pitt s-a numărat printre cei care au participat la petrecerea din weekend, deși cei doi au divorțat în urmă cu 13 ani.

Citește și:
Jennifer Aniston este „perfect fericită” în postura de femeie singură, după despărțirea de Justin Theroux

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people