Prințul William alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis într-o imagine adorabilă, nepublicată până acum

Prințul Wiliam apare alături de cei trei copii într-o fotografie adorabilă, publicată cu ocazia aniversării Prințului George.

Prințul William alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis într-o imagine adorabilă, nepublicată până acum

Ieri a fost ziua Prințului George, iar cu această ocazie Palatul Kensington a publicat trei noi imagini cu acesta.

Ei bine, se pare că nu sunt singurele imagini noi pe care fanii le pot vedea, deoarece și The Army in London a publicat pe Twitter o nouă fotografie cu Prințul George, de data aceasta alături de el fiind și Prințul William, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Fotografia a fost făcută la meciul de polo la care au fost spectatori copiii familiei regale, iar până acum nu a fost publicată.

În fotografie apare și mascota instutiției, iar Prințul William se află într-o ipostază adorabilă alături de cei trei copii.

La acest eveniment am avut șansa să îl vedem și pe Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex, fiind un eveniment de familie.

Citește și:
Cum va sărbători Prințul George aniversarea vârstei de 6 ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people