Prințul Louis, în centrul atenției în noile portrete regale oficiale

Prințul Louis este adorabil și a cucerit pe toată lumea la ședința foto organizată pentru noile portrete regale oficiale.

Prințul Louis, în centrul atenției în noile portrete regale oficiale

Prințul Louis nu poate fi oprit, reușind să îi cucerească pe toți membrii familiei regale în noile portrete oficiale publicate.

Cu ocazia aniversării Prințului Charles, familia regală a publicat săptămâna trecută noi portrete oficiale și, deși și acelea sunt adorabile, Clarence House publicat o nouă imagine, care te va cuceri!

Aceste portrete oficiale arată o altă latură a membrilor familiei regale, dezvăluind astfel și momentele minunate și amuzante pe care le-au trăit aceștia în timpul ședinței foto.

În noua imagine publicată, Prințul Louis încearcă să îi atingă fața bunicului său, Prințul Charles. Zâmbetul Prințului de Wales arată cât de fericit este acesta în astfel de momente. O altă imagine, de data aceasta doar cu Charles și Louis, te va cuceri și pe tine cu siguranță!

Săptămâna trecută, toți membrii familiei regale britanice, precum și alți membri ai familiilor regale din întreaga lume au fost prezenți la dineul organizat în cinstea aniversării Prințului de Wales. La eveniment au fost prezente și personalități politice, înalți demnitari de stat, precum și președintele României, Klaus Iohannis.

În aceeași zi, Prințul Charles a fost văzut sărbătorindu-și ziua de naștere alături de Camilla, cei doi servind împreună ceaiul în Londra.

Prințul Charles pare a fi un bunic extraordinar la cei 70 de ani ai săi și, recent, Prințul William a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, dezvăluind că și-ar dori ca acesta să petreacă mai mult timp acasă.

„Este ceva la care muncesc foarte mult. Cred că are timp pentru asta, dar aș vrea să aibă mai mult timp cu copiii. Să avem mai mult timp cu el acasă ar fi minunat și să poată, știi, să se joace cu nepoții. Când este acolo, este minunat, dar avem nevoie de el cât mai mult posibil.”

Citește și:
Kate Middleton l-a îmbrăcat pe Prințul Louis la fel cum Diana l-a îmbrăcat pe Prințul William la aceeași vârstă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people