Kate Middleton l-a îmbrăcat pe Prințul Louis la fel cum Diana l-a îmbrăcat pe Prințul William la aceeași vârstă

Prințul Louis apare în două poze noi ale familiei regale, iar ținuta sa este inspirată de tatăl lui.

Kate Middleton l-a îmbrăcat pe Prințul Louis la fel cum Diana l-a îmbrăcat pe Prințul William la aceeași vârstă

Atunci când Prințul William avea aceeași vârstă ca și Louis, acesta a pozat pentru portretele de familie de la Kensington Palace din 1983 împreună cu mama sa, Prințesa Diana – care l-a îmbrăcat cu o bluză alb cu albastru, cu un guler Peter Pan. Pentru pozele făcute în cinstea celei de-a 70-a aniversări a Prințului Charles, Louis, în vârstă de 6 luni a fost îmbrăcat în setul Carolina Boy, făcut de casa de modă spaniolă La Coqueta, care arată aproape identic cu ținuta tatălui său, purtată cu zeci de ani în urmă.

Îi urăm la mulți ani Prințului de Wales! Este o surpriză incredibilă să vedem setul Carolina purtat de Prințul Louis într-o ocazie atât de specială,' a scris brandul pe Instagram. Prețul costumului este de $94.

Pozele noi, făcute în septembrie de către fotograful regal, Chris Jackson, marchează prima imagine a lui Louis după botezul său din iulie.
Louis, care s-a născut pe 23 aprilie este ținut de mama sa, Kate Middleton, în timp ce George, în vârstă de 5 ani stă pe genunchiul bunicului Charles. Între timp, Charlotte, în vârstă de 3 ani și Camila, Ducesa de Cornwall par să privească la ceva aflat în spatele camerei.

O sursă a spus că Prințul William și Prințesa Kate au fost foarte serioși în aranjarea datei și a orei destinate ședinței foto, dar familia a prelungit întâlnirea, rămânând împreună pentru a împărtăși povești despre cum și-au petrecut vara. S-au străduit să se asigure că toată lumea poate ajunge la ședință,' a spus sursa.

Fotograful Jackson a spus că a fost încântat atunci când a fost întrebat dacă poate face pozele: A fost un lucru special să pot fotografia un portret de familie relaxat, într-o după-amiază în grădina din Clarence.'

Citește și:
Prințul Louis are un certificat de naștere diferit de al fraților săi, iar motivul este bine întemeiat

Text: Bianca Margarit
Foto: Instagram (@teatimewithcambridges)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people