Prințul Harry și Prințul William au moștenit un obicei „ciudat” de la Prințul Charles

„Am crezut că este ceva perfect normal, toată lumea ar trebui să îl facă”, spune Prințul Harry.

Prințul Harry și Prințul William au moștenit un obicei „ciudat” de la Prințul Charles

Prințul Harry și Prințul William au fost intervievați recent pentru a celebra ziua de naștere a tatălui lor, Prințul Charles, cu ocazia împlinirii a 70 de ani. Cei doi prinți au profitat de oportunitatea realizării documentarului pentru a dezvălui cele mai rușinoase momente alături de tatăl lor.

William și Harry au discutat despre pasiunea Prințului Charles de a curăța planeta, și cum acest lucru i-a influențat de-a lungul anilor. Cei doi au povestit că erau frecvent tachinați la școală pentru că strângeau gunoiul, un obicei pe care l-au deprins de la tatăl lor.

„Eram subiectul unor glume la școală pentru că ridicam gunoaiele de pe jos. Nu mergeam în căutarea lor, dar când mă plimbam și vedeam ceva, îl ridicam', își amintește Prințul Harry, în timp ce William descrie o vacanță neobișnuită pe care au avut-o alături de tatăl lor.

„Ne-a dus să strângem gunoiul când eram mai mici. Credeam că este perfect normal, că toată lumea trebuie să o facă. Mergeam cu bețele și adunam gunoaiele în saci menajeri negri, din plastic'.

Deși pare o activitate neobișnuită pentru o vacanță, acest obicei i-a influențat într-un mod pozitiv pe cei doi frați. Prințul Harry a continuat prin a încuraja fiecare persoană să urmeze exemplul tatălui lor. „Am făcut asta pentru că așa sunt programat, datorită tatălui meu. Cu toții ar trebui să o facem'.

Citește și:
Lucrul neobișnuit pe care îl face zilnic Prințul Charles cu pantofii lui

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people