Prințul Harry și Meghan Markle – mai apropiați ca niciodată de Ducii de Cambridge?

Potrivit experților și apropiaților, Prințul Harry și Meghan Markle par să fi ajuns la pace cu Prințul William și Kate Middleton.

Prințul Harry și Meghan Markle – mai apropiați ca niciodată de Ducii de Cambridge?

Prințul Harry și Prințul William sunt mai apropiați ca niciodată în ciuda distanței dintre ei, potrivit expertului regal Pearce Stewart, după cum relatează Us Magazine. Mai mult – aceeași întorsătură a luat-o și relația dintre Meghan Markle și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

„Știu că ei patru vorbesc unii cu ceilalți și stau pe Zoom sau pe FaceTime”, povestește autorul cărții Diana: Vocea Schimbării într-un interviu exclusiv cu Us Weekly de marți. „Sunt foarte apropiați unul de celălalt.”

Harry (36 de ani) și Meghan (40 de ani) sunt „foarte diferiți” de William și Kate (amândoi în vârstă de 39 de ani), a mai adăugat Pearce. „Perspectivele lor despre lume sunt extrem de individualizate. Și ce e remarcabil este faptul că ei cu toții se respectă, dar perspectivele sunt diferite.'

Pearce a mai accentuat și cum conversațiile dintre cuplurile regale sunt „informale', „Kate preparând cina în bucătărie' și soțul ei „făcând ceaiul' cât timp vorbesc cu Ducii de Sussex de peste ocean.

Relația instabilă dintre cei doi frați i-a fascinat pe fanii familiei regale britanice timp de mulți ani, în special după moartea mamei lor, regretata Prințesă Diana. Harry a fost primul care să recunoască faptul că el și William „au luat-o pe căi diferite' în documentarul ITV Harry & Meghan: An African Journey din octombrie 2019. Câteva luni mai târziu, el și soția sa, Meghan Markle, anunțau că renunță la titlurile și îndatoririle regale pentru a se muta în Canada.

Prințul William a fost șocat de decizia și declarațiile lui Harry și ale lui Meghan”, o sursă ar fi mărturisit pentru publicația Us în ianuarie 2020. „William e de-a dreptul rănit, dar în același timp are propria sa familie pe care trebuie să se concentreze și încearcă să meargă înainte în viață.”

Tensiunile au continuat să crească mai ales când foștii Duci de Sussex s-au mutat în California împreună cu fiul lor de doi ani, Archie, în luna martie a aceluiași an. Inițial cei doi au locuit în Los Angeles, însă au ales în final o casă în Montecito, Santa Barbara – acolo unde au și adus-o pe lume pe Lilibet acum 2 luni, cel de-al doilea copil al cuplului.

Harry și William s-au reunit de două ori în acest an: prima dată, în aprilie, la ceremonia de înmormântare a bunicului lor, Prințul Philip, dar și în iulie, la dezvăluirea statuii mamei lor, Prințesa Diana, cu ocazia zilei sale de naștere.

„Au dat pagina cu siguranță în relația lor și a început vindecarea”, declara o sursă în iulie, legat de momentele emoționante în care frații au fost surprinși împreună. „Toată lumea din jurul lor era atât de încântată să vadă cât de apropiați erau în ziua dezvelirii statuii.”

Chiar și Kate și Meghan au reușit să reia legătura în lunile trecute, zvonindu-se că Ducesa de Cambridge ar fi făcut primul pas și ar fi contactat-o pe cumnata sa, după venirea pe lume a micuței Lilibet. „Îi trimite scrisori și cadouri și încearcă să construiască o relație”, a mai confirmat o altă sursă pentru Us încă din iunie.

Totuși, Pearce nu a ezitat să menționeze și faptul că cei patru evită subiectele prea tensionate în majoritatea discuțiilor. „Nu e ca și cum William și Kate au lăsat toate controversele despre Harry și Meghan deoparte, dar… pur și simplu le lasă acolo unde sunt pentru că, până la urmă, nu e responsabilitatea lor să se amestece. Ceea ce fac ei e să ofere cât de multă pace și calm pot.”

Citește și:
Mădălina Ghenea, primele declarații despre rolul Sophiei Loren în House of Gucci

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people