Priyanka Chopra, în mijlocul unei controverse care îi implică pe Prințul William și Kate Middleton

Priyanka Chopra nu a părut deloc impresionată de faptul că a împărțit tribuna la Wimbledon cu Ducii de Cambridge.

Priyanka Chopra, în mijlocul unei controverse care îi implică pe Prințul William și Kate Middleton

Actrița Priyanka Chopra nu a fost deloc impresionată de faptul că Prințul William și Kate Middleton au stat chiar în fața ei sâmbătă, la un meci de tenis de la Wimbledon.

Vedeta de 38 de ani, care are peste 65 de milioane de followers pe Instagram, nu a aplaudat, ca restul mulțimii, în timp ce Ducii de Cambridge au intrat în loja regală înainte de finala feminină la simplu.

Chopra a preferat să-și aranjeze eșarfa și să privească în altă parte în timp ce William și Kate luau loc, două rânduri mai în față. Ba mai mult, niște fotografii publicate de Daily Mail lasă să se înțeleagă că Chopra a evitat contactul vizual cu ducii și când s-a intersectat cu ei pe balconul terenului central.

Motivul aparentei lipse de politețe, sugerează tabloidul Page Six, poate fi prietenia lui Chopra cu Meghan Markle.

Într-un interviu acordat înainte de nunta lui Meghan cu Harry, Chopra a spus despre prietena ei, pentru Access Hollywood: „Cred că se va transforma într-un model de putere pentru femei și cred că fetele din lumea întreagă au nevoie de asta, pentru că ei chiar îi pasă de lume. A fost întotdeauna o fire filantropică, drăguță, și e pur și simplu o fată bună și pe bune. Deci mă bucur să o văd acolo. Una de-a noastră”.

Meghan Markle a vorbit despre relația cu Kate Middleton în interviul acordat lui Oprah Winfrey, iar presa a folosit din plin declarațiile Ducesei de Sussex pentru a o prezenta în opoziție cu Ducesa de Cambridge. Cu toate astea, Meghan a afirmat despre Kate și că e „un om bun”, iar despre media că „pur și simplu preferă poveștile cu eroi și răufăcători. […] Dacă mă iubiți pe mine, nu trebuie să o urâți pe ea. Iar dacă o iubiți pe ea, nu trebuie să mă urâți pe mine”.

Citește și:

Tom Cruise, alături de actrița considerată a fi noua lui iubită la finala Wimbledon 2021

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video