Priyanka Chopra vorbește despre rolul important pe care îl are Meghan Markle

Priyanka Chopra are doar cuvinte de laudă la adresa prietenei sale, Meghan Markle și vorbește într-un nou interviu despre cât de important este rolul pe care îl are Ducesa de Sussex.

Priyanka Chopra vorbește despre rolul important pe care îl are Meghan Markle

Priyanka Chopra apare pe coperta revistei ELLE UK și în cadrul interviului dat publicației aceasta vorbește și despre cât de mult s-a schimbat viața prietenei sale, Meghan Markle.

Pryianka Chopra și Meghan Markle s-au cunoscut în cadrul unui eveniment în iulie 2016, cu doar câteva luni înainte ca Meghan să îl întâlnească și pe Prințul Harry, în luna iulie a aceluiași an.

Priyanka, în vârstă de 36 de ani, a declarat că Meghan a fost făcută pentru lucruri mărețe. „Megs… ea a fost făcută pentru lucruri importante. Să fie o schimbare și o voce importantă. Este uimitor că a găsit această chemare și că are platforma potrivită pentru a face asta.”

Actrița a dat interviul înainte ca Meghan să devină mamă în mai și a vorbit despre viața Ducesei înainte ca aceasta să facă parte din familia regală.

„La apariția acestui interviu, ea va avea deja un copil – este uimitor cum se schimbă viața. Cred că este important să preiei controlul vieții tale, însă trebuie să existe un lucru mai puternic care ne pune în circumstanțele în care ne aflăm. Destinul are un mod ciudat în care te poate ajuta să îți găsești chemarea.”

Priyanka a dezvăluit încă un lucru important despre relația ei cu Meghan Markle. Cele două ar putea fi vecine în viitorul apropiat, deoarece actrița speră să cumpere alături de soțul ei, Nick Jonas, o casă în Londra, explicând legătura pe care o are cu acest oraș.

„Nu voi uita niciodată cum arăta Millennium Dome în acea seară și cum m-am simțit după ce am câștigat”, a povestit Priyanka, referindu-se la modul în care a devenit Miss World în 2000. „Nick și cu mine vrem să ne luăm o casă în Londra cândva. Mereu când ajung acolo simt o legătură cu orașul.”

Noile declarații făcute de Priyanka Chopra vin la doar o lună după ce actrița a criticat presa pentru modul în care o tratează pe prietena ei, spunând că este cu siguranță vorba și despre rasism.

Cu siguranță, 100%”, a declarat atunci actrița pentru Sunday Times. „Sigur are legătură cu rasismul, este un motiv evident. însă frumusețea lui Meg este că a fost autentică în toate acestea. O mulțime de oameni încearcă să afle totul despre ea, însă eu am cunoscut-o înainte (de relația cu Prințul Harry) și este aceeași fată. Acum că are o adevărată platformă, ea vorbește despre aceleași lucruri. Am petrecut ore întregi vorbind despre diferențele pe care influența și dialogul le pot aduce întregii lumi înainte ca totul să se întâmple, așadar ce vezi acum este autentic. Ea a fost întotdeauna fata care a vrut să facă o schimbare”, a declarat atunci actrița.

În plus, aceasta a insistat că Meghan poate face față oricărei situații.

Citește și:
Priyanka Chopra vorbește despre rasismul cu care se confruntă Meghan Markle în presă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people