Priyanka Chopra vorbește despre standardele de frumusețe și presiunile cu care se confruntă femeile la Hollywood

Priyanka Chopra a vorbit în cadrul unui festival de frumusețe despre presiunile cu care se confruntă femeile la Hollywood.

Priyanka Chopra vorbește despre standardele de frumusețe și presiunile cu care se confruntă femeile la Hollywood

Priyanka a fost prezentă la Beautycon Festival din Los Angeles și a discutat cu cei de la ET despre nevoia expansiunii diversității în frumusețe. „Cred că vorbind despre asta este un pas înainte. Frumusețea ca diversitate nu ar trebui să fie o conversație. Ar trebui să fie ceva normal. Deci cred că ar trebui să mergem dincolo de conversații acum și să o vedem reprezentată în marketing și publicitate.

Adică standardele de frumusețe au fost create de noi, iar vorbind despre asta în primă fază și spunând că sunt zile în care poți arăta perfect cu părul perfect și machiaj și ținută, dar și zile în care nu se va întâmpla asta, este în regulă. Mai ales în cazul femeilor. Avem zile în care ne stă bine părul, în care avem pielea perfectă, dar și altele în care nimic nu arată bine. Și este în regulă să-ți asumi asta. Cred că atât timp cât facem asta, putem trăi într-o lume echilibrată”, a explicat Priyanka.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

LA! I cant wait to see you guys this Saturday at #BeautyconLA | #BeautyconAmbassador 💗 Ill be sitting down with @moj for my fireside chat at 1:20pm, talking all things global beauty standards, and the responsibility that comes with having a platform. Im also super excited to let you know that @beautycon is giving 20 of you the chance to meet me at the event! To enter: 1) Make sure youre following me and @beautycon 2) Use my 10% off promo code when you purchase your Beautycon tickets: PCHOPRA10 **If youve already bought your tickets, head over to la.beautycon.com/priyanka/ and send your receipt number. The giveaway will be live through 8/7 at 11:59pm PDT! See you guys soon 💗

O postare distribuită de Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) pe

„Am fost destul de expusă acestui lucru, ceea ce cred că instalează oarecum încrederea în mine că indiferent de cum arăți, acolo există frumusețe și este pierderea celorlalți dacă nu pot vedea asta. Și simt că acesta este tipul de încredere pe care sper ca următoarea generație de fete să o aibă în loc să-și facă griji pentru cei cinci oameni de pe Instagram care vorbesc despre ele, știi? Este ca și cum ai găsi primăvara în drum când ieși pe ușă, pentru că simți asta, nu pentru că altcineva îți spune”, a adăugat actrița.

Când vorbim despre încredere, știm cât poate fi de dificil de obținut, de aceea, Priyanka le-a dat un sfat tuturor fetelor și femeilor care o urmăresc. „Cred că trebuie să-ți găsești încrederea în loc să o cauți în validarea celorlalte persoane. Cred că este cel mai important să te uiți în oglindă și să-ți spui: „Sunt împăcată cu mine, nu contează ce spun ceilalți.” Nici eu nu mă simt bine în fiecare zi, și chiar atunci când te simți rău, este în regulă, este în regulă să te simți vulnerabilă.”

Citește și:
Kim Kardashian a dezvăluit că North, fiica sa, își alege singură ținutele

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people