Cea mai recentă apariție în public a Ducilor de Cambridge are o semnificație specială pentru cuplul regal

În plin scandal cauzat de interviul acordat de Harry & Meghan, Ducii de Cambridge au făcut o vizită oficială cu o semnificație aparte pentru ei.

Cea mai recentă apariție în public a Ducilor de Cambridge are o semnificație specială pentru cuplul regal

Ducele și Ducesa de Cambridge au vizitat Westminster Abbey, locul unde s-au căsătorit în urmă cu aproape zece ani, însă de această dată cu un scop complet diferit. Ei au vizitat centrul de vaccinare care a fost deschis chiar în cadrul Westminster Abbey în contextul pandemiei de coronavirus și a numărului mare de persoane care doresc să se vaccineze.

Kate Middleton a purtat o ținută semnată de Catherine Walker, Prințul William a ales un costum bleumarin, însă amândoi au purtat măști de protecție, în conformitate cu legile britanice din acest moment.

În timpul petrecut în Westminster Abbey, cuplul regal a comemorat un an de la primul lockdown din Marea Britanie cu un moment de tăcere, iar reverendul David Hoyle a spus o serie de rugăciuni. Cei doi au aprins și lumânări în amintirea celor decedați din cauza pandemiei de coronavirus și au depus flori.

Prințul William, în vârstă de 38 de ani, și Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011, ceremonia fiind urmărită de zeci de milioane de oameni din lumea întreagă.

Printre alte cupluri regale care s-au căsătorit la Westminster Abbey se mai numără Prințesa Anne și Căpitanul Mark Phillips, Prințul Andrew și Sarah Ferguson și, bineînțeles, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip.

Surse apropiate familiei regale au vorbit în ultimele zile despre cum interviul dar de Harry și Meghan i-a afectat pe Ducii de Cambridge, mai ales că Meghan Markle a lansat numeroase acuzații, unele dintre ele direcționate spre Kate Middleton, soția Prințului William.

Penny Junor, un respectat biograf regal, care a colaborat în numeroase rânduri atât cu Prințul William cât și cu Prințul Harry, a vorbit despre actuala relație dintre Prințul William și Kate Middleton, precizând că „William este, necondiționat, de partea soției sale. William este foarte protector atunci când vine vorba despre Kate, iar lucrurile pot lua o întorsătură neplăcută și el poate deveni foarte nervos. Faptul că Meghan a pus numele lui Kate într-o lumină negativă este mai rău decât dacă l-ar fi atacat direct pe el”.

Într-un interviu acordat publicației People, mai multe surse apropiate familiei regale britanice au dezvăluit și reacțiile pe care aceștia le-au avut după difuzarea interviului. „A existat multă supărare. Există un mix autentic de emoții de la tristețe profundă, până la șoc și mânie”, au precizat aceștia.

Potrivit expertului regal Katie Nicholl, Kate Middleton „este îngrozită” de faptul că Meghan Markle a declarat public despre ea că a făcut-o să plângă pentru că „Kate nu și-a dorit niciodată ca zvonuri cu privire la conflictul cu Meghan să ajungă în presă”.

Într-un interviu acordat OK! magazine, expertul regal Katie Nicholl a vorbit despre cum a reacționat Kate după vizionarea interviului. „Kate este foarte discretă și își respectă viața personală. Nu s-a auzit niciodată de un conflict între ea și o altă persoană pentru că ea este foarte atentă la modul în care se comportă cu cei din jur”.

Pentru ea este foarte șocant faptul că această poveste circulă în presă. Kate a crezut că toți au trecut peste acel incident, așa că este îngrozită de faptul că a fost readus în atenția presei„, a mai spus Nicholl. Kate Middleton „este întristată, dezamăgită și rănită” de afirmațiile făcute de Meghan & Harry.

Meghan Markle a vorbit despre relația cu Kate Middleton în interviul mult anticipat cu Oprah Winfrey, care a atins multe subiecte spumoase – subiecte care de multe ori au ajuns total eronat în presa tabloidă și care i-au transformat viața de la palat într-un real coșmar.

Ea a făcut declarații și despre știrea ce făcea înconjurul Internetului acum mai bine de doi ani, cum că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi „izbucnit în lacrimi” în timp ce fiica sa, Prințesa Charlotte, își proba rochia de domnișoară de onoare pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Mai mult, presa a mers chiar mai departe și a afirmat că Meghan ar fi fost de vină pentru incident. Acum Meghan Markle spune că situația a fost cu totul alta.

„S-a întâmplat exact invers”, mărturisește actrița în interviul transmis exclusiv de CBS. „Și nu spun asta într-un mod disprețuitor, fiindcă într-adevăr fusese o săptămână grea chiar înainte de nuntă, iar ea se supărase pe ceva. Dar și-a recunoscut greșeala, și-a cerut scuze și chiar mi-a trimis flori și un bilețel mai apoi.”

„Nu cred că mai are rost să reamintesc evenimentul, cât timp și-a cerut scuze, iar eu am iertat-o”, continuă Meghan. „Nu mi-aș fi dorit niciodată ca asemenea detalii despre ea să ajungă în presă.”
Potrivit People, fosta Ducesă de Sussex declară că a fost „șocant” să vadă cum totul ajunge în public după luni întregi de la nuntă, dar și să urmărească felul în care media a continuat să le prezinte pe ea și pe cumnata ei ca luptând una împotriva celeilalte.

Meghan Markle a afirmat despre Kate Middleton că e „un om bun”, și mai adaugă faptul că media „pur și simplu preferă poveștile cu eroi și răufăcători. […] Dacă mă iubiți pe mine, nu trebuie să o urâți pe ea. Iar dacă o iubiți pe ea, nu trebuie să mă urâți pe mine”.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton nu vor să ia parte la „telenovela' creată de Prințul Harry și Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE, profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people