Prințul Harry nu-și dorește ca viața sa să fie prezentată în serialul The Crown

The Crown este unul dintre cele mai iubite seriale, fiind urmărit chiar și de către membrii familiei regale, însă cu toate acestea, Prințul Harry nu-și dorește ca viața sa să devină subiectul unui nou sezon.

Prințul Harry nu-și dorește ca viața sa să fie prezentată în serialul The Crown

Dacă ai urmărit până acum fiecare sezon din serialul The Crown și aștepți cu nerăbdare momentul în care vor apărea și Meghan Markle și Prințul Harry, avem o veste proastă pentru tine.

Prințul Harry nu dorește ca viața sa să devină subiectul unui nou sezon al serialului, mai ales că în ultima perioadă deciziile Ducelui și Ducesei de Sussex au fost pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

Această dorință a fost confirmată de biograful Prințului Harry, Angela Levin, care a declarat în cadrul unui interviu pentru emisiunea BBC Breakfast că Ducele de Sussex își dorește să oprească serialul înainte să aibă șansa de a arăta și momente din viața sa.

„Harry, când am fost să îi iau interviu la palat, primul lucru pe care mi l-a spus când m-a luat de mână a fost, ‘Urmărești The Crown?’ Și atunci nu o făceam și m-am simțit stânjenită și am înțeles, iar apoi el a spus ‘O să mă asigur că opresc serialul înainte să ajungă la mine.'”, a povestit Angela Levin.

Se pare însă că Meghan și Harry nu trebuie să își facă griji, deoarece producătorii serialului nu cred că acesta va continua până la prezentarea situației din ziua de azi.

„Sinceră să fiu, indiferent de ce viață va avea The Crown după locul în care suntem acum, mă îndoiesc că vom merge atât de departe încât să ajungem la povestea de azi. Cred că probabil vom – nu vom merge atât de departe”, a declarat Suzanne Mackie, producătoare executivă a serialului.

Citește și:
Prințul Harry ar fi rezolvat disputa cu fratele său, William, dar nu și cu tatăl său

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people