Prințul Harry a mărturisit ce i-a lipsit cel mai mult în izolare

Prințul Harry a spus ce anume i-a lipsit cel mai mult în această perioadă de izolare de când s-a mutat în Los Angeles alături de familia sa.

Prințul Harry a mărturisit ce i-a lipsit cel mai mult în izolare

Pasiunea Prințului Harry pentru rugby este deja cunoscută, iar de când s-a mutat în Los Angeles alături de Meghan Markle și fiul lor în vârstă de 1 an, Archie, el nu a mai putut să practice acest sport.

În cadrul unui video publicat pe Instagram de către echipa națională de rugby a Angliei, Prințul Harry mărturisește că îi este dor de rugby. „Tuturor ne lipsește rugby-ul”, a spus Prințul Harry. În ciuda faptului că toate meciurile de rugby au fost suspendate în Marea Britanie încă de pe 20 martie, Prințul Harry a mai spus că se mândrește cu această comunitate pe care a strâns-o și nu și-a pierdut speranța.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

When the game was paused, the rugby family came together as one. Thank you from all of us at England Rugby 🌹

O postare distribuită de England Rugby (@englandrugby) pe

În noiembrie 2019, Prințul Harry s-a aflat într-o vizită oficială în Japonia pentru a urmări finala Cupei Mondiale de Rugby în care au jucat echipa Angliei și cea a Africii de Sud. Finala a avut loc sâmbătă, 2 noiembrie, iar înainte să meargă la eveniment, Prințul Harry a făcut o oprire la centrul de antrenament Para Arena, unde s-a întâlnit cu tineri paralimpici. Finala Campionatului de Rugby a fost câștigată de Africa de Sud, iar la sfârșit Prințul Harry l-a îmbrățișat pe președintee Cyril Ramaphosa, felicitându-l astfel pentru jocul echipei. După meci Ducele de Sussex a felicitat echipa și chiar a băut o bere cu jucătorii.

În luna ianuarie, acesta a ajutat la extragerea oficială a echipelor care participă la Campionatul Mondial 2021 Rugby League World Cup, fiind și primul său eveniment regal după ce Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că se vor retrage din familia regală britanică.

În prezent, Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în Los Angeles, împreună cu fiul lor, Archie, într-o vilă luxoasă din Beverly Hills, al cărei proprietar este actorul și regizorul Tyler Perry. Vila lui Tyler Perry, estimată la 18 milioane de dolari, a fost construită în stil Toscan, are 8 dormitoare și 12 băi și este situată în complexul rezidențial cu circuit închis Beverly Ridge Estates.

Citește și:
Disputa dintre Prințul Harry și Prințul William va fi făcută publică

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people