Prințul George a intrat pe lista celor mai bine îmbrăcate celebrități din Marea Britanie

La doar 5 ani, Prințul George a intrat pe lista celor mai bine îmbrăcate celebrități din lume.

Prințul George a intrat pe lista celor mai bine îmbrăcate celebrități din Marea Britanie

Prințul George a împlinit de curând 5 ani, însă este deja un fashion icon. El a intrat pe lista celor mai bine îmbrăcate celebrități din Marea Britanie, un top realizat de revista Tatler.

Stilul său este foarte apreciat, bluzele cu guler, pantalonii scurți și șosetele înalte amintind de stilul personajelor din filmul „Christopher Robin”, pelicula care va apărea anul acesta în cinematografe.

Aceasta nu este prima dată când numele Prințului George apare pe lista celor mai bine elegante personalități din lume. În 2015, el a fost inclus în topul realizat de British GQ. Micul prinț calcă pe urmele bunicului său, Prințul Charles și, potrivit declarației date de designerul Alber Elbaz, Prințul George are toate șansele să devină cel mai bine îmbrăcat tânăr din Marea Britanie.

În plus, putem vorbi deja despre fenomenul Prințului George în modă, deoarece la fel ca în cazul mamei sale, Kate Middleton și al mătușii sale, Meghan Markle, toate piesele pe care acesta le poartă se vând imediat.

Prințul George nu este însă singurul membru al familiei regale care face parte din acest top. Alături de el sunt și Kate Middleton, Meghan Markle, Regina Elisabeta a II-a, Camilla Parker Bowles și Lady Amelia Windsor. Totodată, deși pare ciudat, în top se regăsesc și celebrități din Statele Unite, de exemplu Amal Clooney, Nicky Hilton, Lily James.

Citește și:
Prințul George face tot ce îi spune sora lui mai mică, Prințesa Charlotte

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people