Prințesa Diana, scrisoare emoționantă despre Prințul William și Prințul Harry

Fostul majordom al Prințesei Diana a publicat un fragment dintr-o scrisoare emoționantă scrisă de aceasta despre cei doi fii ai săi, Prințul William și Prințul Harry.

Prințesa Diana, scrisoare emoționantă despre Prințul William și Prințul Harry

În urma deciziei radicale luată de Prințul Harry și Meghan Markle, fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, a decis să publie un fragment dintr-o scrisoare trimisă de aceasta.

Astfel, Paul Burrell face publice cuvintele pline de iubire ale Dianei la adresa celor doi copii ai săi, Prințul William și Prințul Harry. „Îmi iubesc enorm fii și sper ca ideile pe care le-am plantat în ei vor crește și le vor aduce puterea, înțelepciunea și stabilitatea de care este nevoie.”

Fostul majordom a publicat doar acest fragment alături de o imagine alb negru cu Prințesa Diana și cei doi băieți. Momentul în care a ales Paul Burrell să publice aceste rânduri nu este întâmplător, el explicând în aceeași postare că noua viață pe care urmează să o înceapă Harry și Meghan i-au amintit de cuvintele Prințesei Diana.

 

View this post on Instagram

 

As Harry, Meghan and Archie embark on a new life, I am reminded of some poignant words which Princess Diana wrote to me many years ago. They are a mothers words of unconditional love which are as appropriate today as they were when she wrote them over 24 years ago. I love my boys to death and hope that the seeds Ive planted will grow and bring the strength, knowledge and stability that is needed.' #sussexroyal #kensingtonroyal #princessdiana #princessdianaforever #ladydi #ladydiana #herroyalhighness #princewilliam #princeharry #cambridge #royalfamily #harryandmeghan #dukeandduchessofcambridge #dukeandduchessofsussex #kensingtonpalace #buckinghampalace #englishheritage #burrellsbritain #royalbutler #dianaprincessofwales #queenofhearts #meghanmarkle #archieharrison #archieharrisonmountbattenwindsor

A post shared by Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell) on


„În timp ce Harry, Meghan și Archie încep o nouă viață, îmi amintesc cuvintele puternice pe care Prințesa Diana mi le-a scris în urmă cu mulți ani. Sunt cuvintele unei mame cu o iubire necondiționată și sunt la fel de potrivite astăzi ca atunci când le-a scris în urmă cu mai bine de 24 de ani”, a postat Paul Burrell.

Prințul William și Prințul Harry și-au pierdut mama într-un accident de mașină în august 1997, Prințesa Diana fiind urmărită în acea seară de paparazzi. Cei doi au continuat să vorbească de-a lungul timpului despre modul în care presa le-a afectat viața, Prințul Harry ajungând anul acesta să renunțe la statutul său pentru a-și proteja familia.

Pe 8 ianuarie, Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat pe contul oficial de Instagram că vor renunța la titlul de membri senior ai familiei regale, urmând să se mute în America de Nord. Aceștia au luat decizia controversată din cauza presiunii la care au fost supuși de presă, în ultimii ani Meghan Markle fiind ținta mai multor tabloide.

Regina Elisabeta a II-a și restul membrilor familiei regale au fost surprinși de decizia Ducelui și Ducesei de Sussex, însă după mai multe discuții aceștia au ajuns la o înțelegere. Începând cu această primăvară, Meghan și Harry își vor pierde titlurile regale, nu vor mai beneficia de fondurile publice și sunt nevoiți să restituie banii primiți pentru renovarea Frogmore Cottage.

Citește și:
Motivul emoționant pentru care Meghan Markle este comparată cu Prințesa Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people