Prințesa Charlene de Monaco și-a făcut o schimbare radicală de look

Prințesa Charlene de Monaco a decis să își facă o schimbare de look radicală și a surprins pe toată lumea cu alegerea făcută.

Prințesa Charlene de Monaco și-a făcut o schimbare radicală de look

Dacă aveai nevoie de o inspirație pentru o nouă tunsoare, poate nu ar fi rău să arunci o privire la cea mai recentă schimbare de look făcută de Prințesa Charlene de Monaco. 

Soția Prințului Albert de Monaco și-a păstrat tunsoarea bob cu care eram obișnuiți să o vedem până acum, însă pe o parte și-a ras părul. Prințesa Charlene de Monaco a participat la un eveniment în cadrul căruia le oferea cadouri de Crăciun copiilor din Monaco. Ea purta și o mască cu paiete, care pare să îi completeze foarte bine noul look. Alături de ea au fost și soțul său, Prințul Albert, dar și cei doi copii ai lor, Prințesa Gabriella și Prințul Jacques, care au împlinit vârsta de 6 ani.

Evenimentul a avut loc în cadrul petrecerii anuale de Crăciun pe care familia regală o organizează, fiind o tradiție începută de mama Prințului Albert, Prințesa Grace.

Nu este pentru prima dată când Prințesa Charlene de Monaco experimentează o nouă tunsoare. La începutul acestui an, ea și-a făcut breton.  

Charlene a fost campioană olimpică la înot. În 2000, Charlene a reprezentat Africa de Sud la Jocurile Olimpice de la Sydney, iar în 2007 s-a retras din înot, de atunci având părul destul de scurt.

În luna septembrie, Prințesa Charlene a participat la gala Planetary Earth alături de soțul ei, fiind un eveniment anual organizat de Prințul Albert prin Fundația Monaco, pentru a aduce laolaltă cei mai importanți filantropi din toată lumea, artiști și oameni de știință, pentru ca împreună să-și unească forțele pentru cauze bune.

Fundația Monaco, fondată de Prințul Albert, a fost înființată în 2006 cu scopul de a proteja mediul și a promova dezvoltarea durabilă la nivel local și global. Aceasta are 10 filiale în toată lumea, inclusiv în Franța, Statele Unite ale Americii, Elveția, Canada, Germania, Italia, Singapore, Spania și China.

Citește și:
Ducii de Cambridge au făcut publică o felicitare de Crăciun specială

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people