Ducii de Cambridge au făcut publică o felicitare de Crăciun specială

Ducii de Cambridge au făcut publică felicitarea de Crăciun și, așa cum ne-au obișnuit, imaginea de familie este una adorabilă.

Ducii de Cambridge au făcut publică o felicitare de Crăciun specială

Ducele și Ducesa de Cambridge au lansat felicitarea de Crăciun din acest an. La fel ca anul trecut, și de data asta este vorba despre o fotografie adorabilă de familie cu Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Cu toții au ales să poarte haine obișnuite, fără să iasă prea mult în evidență prin vestimentație. Imaginea a fost făcută la Anmer Hall și a fost realizată de fotograful regal Matt Porteous.

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie cu familia lor”, a transmis un purtător de cuvânt.

Felicitarea de Crăciun a Ducilor de Cambridge este cu atât mai specială cu cât ei au trimis-o și lucrătorilor sanitari în semn de recunoștință pentru munca depusă în timpul pandemiei de coronavirus. Prințul William le-a scris și un mesaj: „Nu vă vom putea mulţumi niciodată suficient pentru dedicarea şi sacrificiile pe care le-aţi făcut anul acesta. Vă vom fi mereu recunoscători”, a fost mesajul transmis de Prințul William.

În ceea ce privește modul în care își vor petrece sărbătorile de iarnă, Ducele și Ducesa de Cambridge au declarat la începutul acestei luni că încă nu au planuri de Crăciun și că este dificil să își facă unele, având în vedere evoluția pandemiei.

În urmă cu o săptămână, Kate Middleton și Prințul William au fost plecați într-un turneu regal de trei zile în mai multe localități din Marea Britanie și s-au întâlnit cu persoanele și organizațiile care s-au aflat în prima linie în timpul pandemiei și le-au transmis recunoștința lor. 

Au existat destule persoane care le-au criticat demersul. Mai exact, când au ajuns în Edinburgh, localnicii de acolo au atras atenția poliției locale asupra faptului că William și Kate încalcă măsurile impuse de pandemie. Potrivit regulilor adoptate de guvern, britanicii nu pot călători în anumite localități, decât dacă un motiv bine întemeiat.

Citește și
Harry și Meghan sunt acum gazdele podcastului tău preferat

Foto Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video