PRIMELE IMAGINI de la nunta din Las Vegas a lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck

Știrea conform căreia Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck a fost confirmată.

Știrea conform căreia Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck a fost confirmată chiar de către artistă, care a dat publicității primele imagini de la ceremonia din Las Vegas.

Jennifer Lopez a confirmat căsătoria cu Ben Affleck prin imagini publicate în ediția din 17 iulie a newsletter-ului ei „On The JLo”.

„Am făcut acest pas. Dragostea e frumoasă. Iubirea este bunătăte. Și se dovedește că dragostea noastră a fost răbdătoare. A avut răbdare 20 de ani”, a declarat actrița din „Marry Me”, vorbind despre nuntă.

Numind ceremonia de la Vegas „Exact ce ne-am dorit”, Jennifer Lopez a oferit detalii despre căsătoria lor, care a luat întreaga lume prin surprindere.

„Aseară am zburat la Vegas, am stat la coadă pentru certificatul de căsătorie alături de alte patru cupluri, toate făcând aceeași călătorie în capitala mondială a nunților. În spatele nostru doi bărbați s-au ținut de mână și se susțineau unul pe celălalt. În fața noastră, un tânăr cuplu care a mers cu mașina timp de trei ore de la Victorville pentru cea de-a doua aniversare a fiicei lor – toți ne dorim același lucru – ca lumea să ne recunoască drept parteneri și să ne declarăm dragostea în fața lumii prin simbolul vechi și aproape universal al căsătoriei”, a declarat vedeta.

„Abia am ajuns la micuța capelă albă unde a avut loc nunta până la miezul nopții”, a dezvăluit ea. „Au mai stat deschiși câteva minute, ne-au permis să facem poze într-un Cadillac decapotabil roz, evident folosit cândva chiar de rege (dar dacă am vrut să fie prezent însuși Elvis, asta a costat suplimentar și el era în pat).”, a povestit Jennifer Lopez.

Vedeta a mai dezvăluit că a purtat „o rochie avută de la un film vechi”, au „schimbat jurămintele în capela micuță” și și-au dat unul celuilalt „inelele pe care le vom purta pentru tot restul vieții noastre”.

„Dar, până la urmă a fost cea mai frumoasă posibilă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat atâta timp și una devenită realitate până la urmă.”

Cântăreața a dezvăluit mai multe fotografii de la ceremonie, inclusiv imagini cu Ben Affleck îmbrăcat într-o jachetă albă de smoking albă și pantaloni negri. Există chiar și un clip cu actorul care se pregătește de ceremonie într-o baie mică cu pereți roz și oglinzi zgâriate. A mai fost inclusă și o fotografie a fiicei lui Lopez, Emme, în timp ce adolescenta stătea pe bancheta din spate a mașinii decapotabile roz.

„Au avut dreptate când au spus: ‘Tot ce ai nevoie este dragoste.'”, a continuat Lopez. „Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie superbă de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare. Ai răbdare suficient de mult și poate vei găsi cel mai bun moment al vieții tale într-o mașină prin Las Vegas, la douăsprezece și jumătate dimineața, în capela iubirii, cu copiii tăi și cu cel cu care vei petrece eternitatea. Dragostea este un lucru grozav, poate cel mai bun dintre lucruri și merită așteptat.”

Apoi vedeta s-a semnat cu numele ei de căsătorie, scriind: „Cu drag, doamna Jennifer Lynn Affleck”.

Citește și:
Răzvan Simion, dezvăluiri despre fiica sa, Ianca: „Problemele s-au schimbat'

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people