Ana de Armas, dezvăluiri despre relația cu Ben Affleck. De ce a vrut actrița să se mute din Los Angeles

Ana de Armas a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Ben Affleck și a dezvăluit de ce a vrut să se mute din Los Angeles.

Ana de Armas, dezvăluiri despre relația cu Ben Affleck. De ce a vrut actrița să se mute din Los Angeles

Ana de Armas a dezvăluit că atenția sporită pe care a primit-o ca urmare a faptului că a avut o relație cu celebrul actor Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, a determinat-o să plece din Los Angeles.

Ana de Armas a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ben Affleck

Ana de Armas a apărut pe coperta numărului de august al revistei ELLE USA, unde a fost sinceră în legătură cu relația pe care a avut-o cu actualul logodnic al lui Jennifer Lopez. Actrița în vârstă de 34 de ani nu s-a sfiit să ofere detalii în interviul cu Marisa Meltzer, ea spunând că atenția pe care a primit-o ca urmare a faptului că s-a întâlnit cu unul dintre cei mai faimoși bărbați de la Hollywood a fost „oribilă”.

Cu toate că relația cu Ben Affleck nu a fost cea mai fericită pentru ea, Ana de Armas a spus că tot răul a fost spre bine căci a determinat-o să plece din Los Angeles: „Da, ceea ce este bine. Acesta este unul dintre motivele pentru care am părăsit Los Angeles.” Actrița a trăit în L.A. timp de șapte ani, dar a spus că văzând modul în care sunt urmărite celebritățile a făcut-o să își regândească perspectiva asupra modului de a trăi.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Faptul că am trecut prin asta mi-a confirmat gândurile: Acesta nu este un loc în care să fiu. A devenit un pic prea mult. Nu există nicio scăpare. Nu există cale de ieșire. Întotdeauna ai sentimentul că nu ai ceva, că îți lipsește ceva. Este un oraș care te ține neliniștit”, a spus Ana de Armas.

Actrița și logodnicul lui Jennifer Lopez au format un cuplu în 2020

Primele informații conform cărora Ana de Armas și Ben Affleck formează un cuplu au apărut la începutul anului 2020, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al peliculei Deep Water, care a fost lansată la începutul acestui an, în New Orleans. În cele din urmă, ei s-au despărțit „de comun acord și pe cale amiabilă”, potrivit unui raport People din ianuarie 2021, deoarece sursele au susținut că actrița nu a vrut să fie legată de Los Angeles, unde actorul trebuie să se stabilească pentru copiii săi.

Actorul din Gone Girl a trecut în cele din urmă la reluarea unei relații cu Jennifer Lopez după aproape 20 de ani și a confirmat logodna lor în aprilie.

Citește și:
Leonard Miron, surpriză pentru partenerul său de viață, Miguel, cu ocazia zilei sale de naștere

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video