Ana de Armas, apariție spectaculoasă în rolul lui Marilyn Monroe pentru filmul „Blonde”

Ana de Armas interpretează rolul lui Marilyn Monroe în filmul „Blonde” care fi lansat pe Netflix.

Ana de Armas, apariție spectaculoasă în rolul lui Marilyn Monroe pentru filmul „Blonde”

Pe 16 iunie, Netflix a lansat primul trailer pentru viitorul său film, Blonde, în care Ana de Armas joacă rolul lui Marilyn Monroe.Actrițapoartă celebra coafură într-o nuanță de blond platinat a regretatei vedete de la Hollywood.

Ana de Armas interpretează rolul lui Marilyn Monroe

Trailerul o arată, de asemenea, pe Ana de Armas reconstituind scenele emblematice de film ale lui Marilyn Monroe, cum ar fi cea în care poartă rochia albă cu spatele gol, în timp ce aerul de la o gură de aerisire îi ridică fusta. O altă imagine o prezintă pe actriță în rolul regretatei vedete, în rochia ei roz fără bretele, cântând „Diamonds Are a Girl’s Best Friend” pe scenă în „Gentlemen Prefer Blondes„.

Noulfilmse bazează pe romanul istoric de ficțiune al lui Joyce Carol Oates și îi mai are în distribuție pe Adrien Brody, Bobby Cannavale și Julianne Nicholson.

Blonde reimaginează cu îndrăzneală viața complicată a lui Marilyn Monroe. Estompând liniile dintre realitate și ficțiune, filmul explorează cu artă tensiunea dintre viața ei publică și cea privată.”, a transmis Netflix.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ana de Armas a declarat că acest rol este cea mai mare provocare din cariera ei și a muncit cel mai mult pentru interpretarea sa. Actrița a studiat enorm de mult personajul și a învățat de la accent și până la gesturi.

„Mi-a luat un an să mă pregătesc pentru asta. Cercetare și accent și tot ce vă puteți imagina. A fost cel mai frumos lucru pe care l-am făcut vreodată. Abia aștept să se lanseze.”, a spus Ana de Armas.

Când va fi lansat filmul Blonde

La urma urmei, nu va semăna cu nimic din ce au mai văzut fanii până acum, potrivit regizorului Andrew Dominik.

„Întreaga idee a filmului Blonde a fost de a detalia o dramă a copilăriei și apoi de a arăta modul în care această dramă îi împarte pe adulți într-un eu public și unul privat. Și modul în care adultul vede lumea prin prisma acelei drame din copilărie, și este un fel de poveste a unei persoane a cărei imagine rațională a lumii este copleșită de inconștientul ei, și se folosește de iconografia lui Marilyn Monroe.”, a spus regizorul.

Blonde va fi lansat pe Netflix pe 23 septembrie.

Citește și:
Muzeul Ripleys Believe It or Not! susține că rochia lui Marilyn Monroe nu a fost deteriorată de Kim Kardashian

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video